Menu luk

Cyber Security konference 2022

Tidspunkt
27. sep 2022, 9.00 - 16.30
Format
Konference
Afholdelsessted
IDA - Ingeniørforeningens
Mødecenter A/S
Kalvebod Brygge 31-33<br />1780 København V
Tilmeldingsfrist
12. september 2022
Pris
1.000,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Åben
2 7

Årets vigtigste It-sikkerhedskonference. Faglig dybde, viden og dialog.

På Cyber Security konferencen 2022 får du lov at udforske spændende cases og banebrydende løsninger inden for it-sikkerhed.

Udbytte

Tre gode grunde til at deltage

  • Du får et overblik over trusselsbilledet - hvem, hvor og hvordan
  • Du indblik i professionelles metoder og værktøjer til at forhindre angreb
  • Mulighed for at netværke og møde ligesindede, og få inspiration til, hvordan du får sat sikkerhed på dagsordenen i din virksomhed

Indhold
Hackere stjæler og lækker følsomme oplysninger om virksomheder og borgere - og hver enkelt af os udsættes for mere og mere sofistikerede angreb. Det koster umådelige summer af penge, og det hæmmer udviklingen og innovationen af de digitale teknologier. Så hvad gør vi? Hvem har idéerne til at sikre digital sikkerhed, som vi kan bruge til noget i den fysiske virkelighed? Èn ting er sikkert. Ingen overlever uden sikkerhed - hverken individer, virksomheder, samfund eller nationalstater.

På Cyber Security dykker vi ned i problemstillingerne, så du kan blive hjulpet godt på vej. Du vil få den nødvendige faglige viden fra de mange keynote-oplæg, debatter og workshops, så du bedre kan sikre dig og din organisation i cyberspace. Og så vil du gå hjem med et udvidet netværk og masser af sparring.

Det faglige program er udarbejdet af Dansk IT's fagråd for informationssikkerhed. Fagrådet for informationssikkerhed og IDA IT har mange års erfaring og er specialister på cyberområdet, hvilket gør, at vi kan præsentere dig for et spændende og relevant konferenceprogram af høj kvalitet, for både cyberledere og it-teknikere/specialister. Det unikke ved Cyber Security konferencen er, at der altid er et højt fagligt niveau blandt talerne og en intim atmosfære, der lægger op til masser af dialog og sparring.

OBS! I år bliver sessionerne optaget og tilgængelig i et videotek, så du efterfølgende har mulighed for at se eller gense de enkelte oplæg.

Program & Speakers
https://www.dit.dk/cyber-security

Se praktisk information her
https://www.dit.dk/Konferencer/Cyber-Security-2022/Praktisk-information

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Du kan gratis melde afbud indtil 14 dage, før arrangementet afholdes. Melder du afbud senere, refunderer vi ikke dit deltagergebyr.

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund