Menu luk

Complianceforløb for 2. line compliancemedarbejdere (3 dage den 22. - 23. marts og 4. maj)

Tidspunkt
22. mar 2022, 10.00 - 17.30
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Skanderborg Park
Skovsvinget 10
8660 Skanderborg
tilmeldingsfrist
15. marts 2022
Pris
1.000,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
2 2

Dette forløb er blevet til i et samarbejde mellem Finanssektorens Uddannelsescenter og Finansforbundet. Finanssektorens Uddannelsescenter står for undervisningen.

Forløbet er relevant for compliancemedarbejdere i både større og mindre institutter. Grundlaget for compliance, inspiration til metoder, redskaber og kommunikation er det samme uanset instituttets størrelse.

Udbytte

  • Du får et stærkt grundlag til at kunne spille en aktiv og værdiskabende rolle i en 2. line compliancefunktion.
  • Du får mulighed for at opbygge gode kontakter og et netværk med andre finansansatte, der sidder med samme opgaver og udfordringer.
  • Du får compliancekompetencer, der gør dig i stand til at anvende complianceredskaber og metoder.

Mere om indholdet
Complianceforløbet er udviklet i samarbejde med eksperter i finanssektoren, som alle har stor erfaring med compliance i praksis. På den måde sikrer vi, at indholdet passer til din hverdag, og at du kan bruge din nye viden med det samme hjemme i din virksomhed.

Forløbet rummer teori, redskaber og best-practice, og vi sætter fokus på kommunikation og compliance i samspil med forretningen.

Undervejs i forløbet vil der være relevante opgaver og mulighed for drøftelse med undervisere og de andre deltagere.

Målgruppe
Forløbet henvender sig til dig, som arbejder med 2. line compliance eller ønsker at blive klædt på til at kunne varetage et job i 2. line compliance.

Forløbet er relevant for compliancemedarbejdere i både større og mindre institutter, da grundlaget for compliance, herunder inspiration til metoder, redskaber og kommunikation, kan anvendes uanset instituttets størrelse.

Bemærk, at forløbet ikke er egnet til 1. line medarbejder, som arbejder for eksempel med AML alarmer. Hvis du er i tvivl om forløbet kunne være noget for dig, er du velkommen til at skrive en mail til Linda Heath på lhe@finansudd.dk.

Datoer og tidspunkt
Dag 1: 22. marts 2022 kl. 09.30-16.30

Dag 2: 23. marts 2022 kl. 9.00-16.15

Dag 3: 4. maj 2022 kl. 9.00-15.45

Når du har tilmeldt dig dag 1, den 22. marts er du automatisk tilmeldt alle 3 dage. Prisen på kr. 1.000,- er for alle 3 dage.

Om underviserne
Undervisningen varetages af de skarpeste profiler inden for deres felt. Mød bl.a.

  • erfarne compliancepraktikere fra pengeinstitutterne, der fortæller om undersøgelser, dokumentation og rapportering
  • Specialister, der gør os klogere på roller, snitflader og samarbejde
  • Eksperter fra fx lokale pengeinstitutter og eksterne rådgivere, der deler deres indsigter om grundlæggende krav, rammevilkår og nye tendenser
  • Finanstilsynet, der fortæller om tilsynets forventninger til compliancefunktionen og om, hvordan et tilsynsbesøg foregår

Afmelding
Du kan gratis melde afbud indtil 14 dage, før arrangementet afholdes. Melder du afbud senere, refunderer vi ikke dit deltagergebyr

Anden info
Du kan gratis melde afbud indtil 14 dage, før arrangementet afholdes. Melder du afbud senere, refunderer vi ikke dit deltagergebyr.

Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Din tilmeldinger sendes videre til Finanssektorens Uddannelsescenter (FU), som er udbyder på kurset.

Du vil derfor få alle oplysninger om kurset direkte fra FU gennem deres læringsplatform, Moodle.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund