Compliance: Sådan foretager du en complianceundersøgelse på hvidvask og terrorfinansiering
På to timer får du inspiration og redskaber til, hvordan du kan foretage en complianceundersøgelse på hvidvask og terrorfinansiering.
Dit udbytte
- Du får et stærkt grundlag til at kunne spille en aktiv og værdiskabende rolle i dit arbejde med complianceopgaver på hvidvask og terrorfinansiering.
- Du bliver opdateret på reglerne, tilsynsreaktioner og forventninger til udførelsen af opgaven.
- Du får værdiskabende complianceviden på fagområdet, herunder inspiration til at identificere relevante complianceundersøgelser og redskaber til at foretage undersøgelserne.
- Du møder kolleger fra andre institutter, og du får dermed mulighed for at opbygge gode kontakter og et netværk, som sidder med lignende opgaver og udfordringer.
Mere om indholdet
Modulet er praksisnært og tilpasset din hverdag. Vi kommer bl.a. ind på følgende emner
- Compliances rolle på hvidvaskområdet og evt. nye regler eller tilsynsredegørelser
- Risikovurdering og årsplan – hvor stort er området og hvad kan man kigge på?
- Proces ved undersøgelse, stikprøver, forventninger fra Finanstilsynet samt konkrete eksempler
- Inspiration til, hvordan du kan tilpasse din indsats til størrelsen og kompleksiteten i dit institut
- Samarbejde med hvidvaskområdet
Undervejs har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren om eventuelle konkrete udfordringer, du har i dagligdagen. Der vil også være små opgaver, som skal løses i grupper eller i plenum.
Program
Undervisningen foregår online og varer ca. to timer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål over chat og med mikrofon. Du skal forvente at være aktiv i dele af kurset og skal derfor være indstillet på at have kamera tændt. Gruppearbejdet foregår i break-out rooms.
Der er ca. en times forberedelse til modulet.
Om underviser
Underviseren på modulet er Stine H. Kring, complianceansvarlig i Frøs Sparekasse. Hun har tidligere været hvidvaskansvarlig, hvor hun har opnået erfaring med bl.a. udarbejdelse af politik, forretningsgange, risikovurdering og kontroller på hvidvaskområdet.
Afbud
Da der er begrænsede pladser på dette modul, og efterspørgslen er høj, beder vi dig melde afbud, hvis du efter tilmelding alligevel ikke kan deltage. På den måde kan vi give en anden håbefuld muligheden for at deltage. Du melder afbud ved at få ind på Mit Forbund eller ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk
Du kan gratis melde afbud optil 20 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.
Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 20 dage først start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.
Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.
Anden info
Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.
Din tilmeldinger sendes videre til Finanssektorens Uddannelsescenter (FU), som er udbyder på kurset.
Du vil derfor få alle oplysninger om kurset direkte fra FU gennem deres læringsplatform, Moodle.
Dette kursus er blevet til i samarbejde mellem Finanssektorens Uddannelsescenter og Finansforbundet. Finanssektorens Uddannelsescenter står for undervisningen.
Kontakt
Afmeld ?
Du er nu afmeldt arrangementet