Menu luk

Compliance: Sådan foretager du en complianceundersøgelse på bestyrelsens og direktionens arbejde

Tidspunkt
2. nov 2023, 13.00 - 15.00
Format
Online, Webinar
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
2. oktober 2023
Pris
250,00 kr.
Målgruppe
Compliance-ansatte
Åben
0 2

Dette kursus er blevet til i samarbejde mellem Finanssektorens Uddannelsescenter og Finansforbundet. Finanssektorens Uddannelsescenter står for undervisningen.

På 2 timer får du inspiration og redskaber til, hvordan du kan foretage en complianceundersøgelse på bestyrelsens og direktionens arbejde.

Modulet henvender sig til dig, der har deltaget på vores Complianceforløb. Modulet kan også være for dig, der allerede arbejder med complianceopgaver på bestyrelsens og direktionens arbejde og har brug for inspiration til tilgangen til opgaven.

Modulet er relevant for 2nd line compliancemedarbejdere i både større og mindre institutter.

Udbytte

  • Du får viden om den relevante lovgivning, der kræver complianceundersøgelser på området
  • Du får inspiration til værktøj til at håndtere denne lidt svær og grænseoverskridende opgave
  • Du bliver opdateret på tilsynspraksis og forventninger til udførelsen af opgaven.
  • Du får inspiration til identificering af relevante undersøgelser ved gennemgang af konkrete undersøgelser
  • Du møder kolleger fra andre institutter, og du får dermed mulighed for at opbygge gode kontakter og et netværk, som sidder med lignende opgaver og udfordringer.

Mere om indholdet
På dette modul kommer vi tættere på bestyrelsens og direktionens arbejde og de retningslinjer, som fastlægger kravene hertil. Modulet er praksisnært og tilpasset din hverdag og kommer med konkrete vinkler på mulige complianceundersøgelser på dette område. Vi kommer bl.a. ind på følgende emner og identificering af relevante personer i forhold til:

  • Relevante lovgivning, der kræver en compliance undersøgelse af bestyrelsens og direktionens arbejde
  • Praksis fra Finanstilsynet
  • Eksempler på konkrete undersøgelser
  • Forslag til andre undersøgelser
  • ”Det svære og grænseoverskridende”

Undervejs har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren om eventuelle konkrete udfordringer, du har i dagligdagen. Der vil også være små opgaver, som skal løses i grupper eller i plenum.

Program
Undervisningen foregår online og varer ca. 2 timer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål over chat og med mikrofon. Du skal forvente at være aktiv i dele af kurset og skal derfor være indstillet på at have kamera tændt. Evt. gruppearbejdet foregår i break-out rooms.

Der er ca. 1 times forberedelse til modulet.

Om underviser
Underviseren på modulet er Christian Andersen, Governancedirektør og complianceansvarlig i Vestjysk Bank. Christian er uddannet jurist og har arbejdet med compliance i 9 år. Han har bl.a. været complianceansvarlig i Den Jyske Sparekasse.

Afbud
Da der er begrænsede pladser på dette modul, og efterspørgslen er høj, beder vi dig melde afbud, hvis du efter tilmelding alligevel ikke kan deltage. På den måde kan vi give en anden håbefuld muligheden for at deltage. Du melder afbud ved at få ind på Mit Forbund eller ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 20 dage først start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 20 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Din tilmeldinger sendes videre til Finanssektorens Uddannelsescenter (FU), som er udbyder på kurset.
Du vil derfor få alle oplysninger om kurset direkte fra FU gennem deres læringsplatform, Moodle.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund