Menu luk

Compliance: Sådan foretager du en complianceundersøgelse på markedsmisbrug

Tidspunkt
8. okt. 2024, 13.00 - 15.00
Format
Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
23. september 2024
Pris
250,00 kr.
Målgruppe
Compliance-ansatte
Åben
0 8

På 2 timer får du inspiration og redskaber til, hvordan du kan foretage en complianceundersøgelse på MAR. 

Modulet er relevant for 2nd line compliancemedarbejdere i både større og mindre institutter, som arbejder med markedsmisbrugsområdet, eller som ønsker at sætte markedsmisbrugsemner på årsplanen.

Dit udbytte

  • Du får et stærkt grundlag til at kunne spille en aktiv og værdiskabende rolle i dit arbejde med complianceopgaver på MAR.
  • Du bliver opdateret på reglerne og forventninger til udførelsen af opgaven.
  • Du møder kolleger fra andre institutter, og du får dermed mulighed for at opbygge gode kontakter og et netværk, som sidder med lignende opgaver og udfordringer.

Mere om indholdet
Modulet er praksisnært og tilpasset din hverdag. Vi kommer bl.a. ind på følgende emner

  • Tilrettelæggelse af complianceaktiviteter på MAR-området, herunder risikovurdering af området – hvad er relevant at tage med i undersøgelser?
  • Udførelse af complianceundersøgelser på området.
  • 1st og 2nd line kontroller, herunder ansvarsfordeling og rapportering.
  • Relevante metoder fx efterprøvelse af kontroller og stikprøver.
  • Konkrete complianceundersøgelser på udvalgte emner.
  • Evt. seneste tilsynsafgørelse og temaundersøgelser.

Undervejs har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren om eventuelle konkrete udfordringer, du har i dagligdagen. Der vil også være små opgaver, som skal løses i grupper eller i plenum. 

Program
Undervisningen foregår online på Teams og varer ca. 2 timer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål over chat og med mikrofon. Du skal forvente at være aktiv i dele af kurset og skal derfor være indstillet på at have kamera tændt. Eventuelle gruppearbejdet foregår i break-out rooms.

Der er ca. en times forberedelse til modulet.

Om underviser
Underviserne på modulet er Afdelingsdirektør, Benjamin Snell Ipsen og Senior compliance officer, Caroline Louise Adolph, Banking and Wealth Compliance, Nykredit. Benjamin er uddannet cand.jur. og har arbejdet med compliance i 12 år. Caroline er bankuddannet og har arbejdet i den finansielle sektor i snart 40 år, de sidste 13 år med compliance. 

Afbud
Da der er begrænsede pladser på dette modul, og efterspørgslen er høj, beder vi dig melde afbud, hvis du efter tilmelding alligevel ikke kan deltage. På den måde kan vi give en anden håbefuld muligheden for at deltage. Du melder afbud ved at få ind på Mit Forbund eller ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk

Du kan gratis melde afbud optil 20 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 20 dage først start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Anden info
Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Din tilmeldinger sendes videre til Finanssektorens Uddannelsescenter (FU), som er udbyder på kurset.
Du vil derfor få alle oplysninger om kurset direkte fra FU gennem deres læringsplatform, Moodle.

Dette kursus er blevet til i samarbejde mellem Finanssektorens Uddannelsescenter og Finansforbundet. Finanssektorens Uddannelsescenter står for undervisningen.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund