Menu luk

Cloud sikkerhed og compliance

Tidspunkt
31. maj 2023, 9.00 - 16.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist
2. maj 2023
Pris
750,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Åben
3 1

Er du i kontrol med jeres IT-løsning i skyen, og kan du bevise det? På kurset er der fokus på informationssikkerhed, herunder især IT-sikkerhed, risici og compliance. Kurset giver dig en bedre forståelse for de udfordringer og muligheder, der er i skyen, når det meste er automatiseret, dokumenteret og sker via software samt når IT-systemlandskaber skabes og administreres via kode. En mulighed for at sikre, at de stillede krav er implementeret og kan blive verificeret tilfredsstillende.

Deltagerprofil
Kurset er til dig, der ønsker viden om håndtering af informationssikkerhed i cloudbaserede IT-løsninger. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med IT-sikkerhed og compliance i nogle år eller har interesse i at få indsigt i disse emner med udgangspunkt i en virtuel verden.

Udbytte

  • Et kig på nogle af de teknikker der bliver anvendt i skyen
  • Integrationer mellem IT-løsninger i skyen med andre eksisterende it-løsninger on-premise
  • Fokus på forskellen mellem cloudleverandørens IT-sikkerhed og den IT-løsning som bliver skabt og afviklet hos cloudleverandøren
  • Risici og risikoappetit
  • Sammenhæng mellem krav og kontroller i en cloudbaseret IT-løsning
  • Muligheder for at opnå compliance
  • IT-sikkerhed ifm. brug af kognitive service og kunstig intelligens

Indhold
På dette kursus gennemgår vi forskellige aspekter indenfor cloud sikkerhed og compliance. Vi berører blandt andet containere og microservice herunder brug af Docker, Accepteret IT-sikkerhed ifm. med brug af lambda funktioner, hensyn til brug af kognitive service, herunder kunstig intelligens (Machine Learning, Deep Learning og Artificial Intelligence), risici eksempelvis leverandørafhængighed ved brug af alternative løsninger eksempelvis Kubernetes, openShift og ISTO samt integration med SDN løsninger og meget andet.

Læs mere om indhold og udbytte her.

Underviser
Peter Anglov er uddannet civilingeniør og har beskæftiget sig med IT-sikkerhed og IT-revision i nogle af de største IT-installationer i Danmark og har mange års erfaring med undervisning.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 30 dage før arrangementsstart. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, men denne ikke er gået igennem, er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura.

Afbud
Du kan gratis melde afbud til og med afmeldingsfristen ovenfor. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund