Menu luk

ChatGPT

Tidspunkt
23. nov 2023, 9.00 - 15.00
Format
Kursusforløb, Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
6. november 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Ledige
Venteliste
2 3

På dette grundkursus går vi nogle spadestik under overfladen på ChatGPT og lærer at træne modellen til at skabe forretningsmæssig værdi samt indgå i andre systemer og applikationer. 

Dine forudsætninger 

Rutine i brugen af internetbrowseren forudsættes. Dette kursus er udviklet til enhver, der er nysgerrig på ChatGPT og ønsker at få større udbytte af tjenesten.


Udbytte 

Efter kurset har du en dybere indsigt i ChatGPTs virkemåde, muligheder og anvendelser, såvel forretningsmæssigt som i samspil med andre systemer og applikationer. 
Vi arbejder konkret med ChatGPT på dagen og laver løbende øvelser samt får mange smarte tips og tricks. Desuden modtager du et kursusmateriale om ChatGPT. 

Indhold 

  • Intro til ChatGPT, herunder virkemåde, muligheder og aktuelle begræsninger
  • Interaktion med ChatGPT
  • Træning og finjustering af ChatGPT
  • Effektiv anvendelse af ChatGPT
  • Integration af ChatGPT til andre systemer og applikationer
  • Øvelser, tips og tricks samt spørgsmål og svar 
     

Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for andre deltagere, når du logger på eventet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Når du som ledig registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du skrive, at kurset er arrangeret af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Der er 1 lektion på dagen, og kurset er et lukket kursus. Du kan finde en blanket til undervisning ved at gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID.

 

Kontakt Kursusadministrator

Monica Christiansen

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund