Menu luk

ChatGPT Grundkursus

Tidspunkt
24. nov 2023, 9.00 - 16.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Teknologisk Institut
Gregersensvej 1
2630 Taastrup
Tilmeldingsfrist
23. oktober 2023
Pris
750,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Venteliste
2 4

Er du nysgerrig på at lære mere om ChatGPT teknologien og få erfaringer med at arbejde med ChatGPT i dine egne applikationer. Du vil på dette et-dags kursus opnå en grundlæggende forståelse af ChatGPT og få eksperimenteret med, hvordan teknologien kan bruges i dit arbejdsliv.AI teknologi kommer til at spille en væsentlig rolle i det fremtidige arbejdsliv. Kurset vil være med til at give jeres organisation en konkurrencemæssig fordel i en verden fuld af forandringer.

Lær at arbejde med ChatGPT-teknologien, uanset om du er begynder eller forretningsbruger.

Kurset dækker, hvordan du finjusterer en ChatGPT-model for at opnå bedre resultater, og hvordan du integrerer ChatGPT i dine egne applikationer og systemer. Vi lærer dig at interagere med ChatGPT og skabe dialoger med machine learning-teknologi, samt at generere svar på spørgsmål, producere tekst og skrive artikler på en intelligent måde.

Kurset har en praktisk tilgang, og du får masser af muligheder for at anvende dine nye færdigheder og eksperimentere med teknologien gennem øvelser. Efter kurset har du en grundlæggende forståelse for ChatGPT-teknologien og dens anvendelser i forretningsverdenen, samt praktisk erfaring med at arbejde med teknologien.

Deltagerprofil
Kurset er ideelt, hvis du ønsker at lære at arbejde med ChatGPT-teknologien og forstå AI teknologien bedre.

Er du ny til teknologien, vil du finde kurset særdeles nyttigt, da vi giver dig en grundlæggende introduktion til ChatGPT og dens anvendelser i forretningsverdenen. Hvis du allerede arbejder med AI-teknologi, vil du også kunne få stor gavn af kurset og få praktisk erfaring med at finjustere ChatGPT-modeller og integrere teknologien i dine egne applikationer og systemer.

Uanset din baggrund eller sektor, har du interesse i at forbedre dine færdigheder og udnytte AI-teknologi til at forbedre dine forretningsmæssige resultater. Du får den nødvendige træning og støtte, så du opnår dine mål og bliver mere selvsikker i at arbejde med ChatGPT-teknologien.

Udbytte

 • Forståelse af ChatGPT og dens anvendelser
 • Evne til at interagere med ChatGPT
 • Praktisk erfaring med teknologien
 • Finjustering af ChatGPT modeller
 • Integration af ChatGPT i applikationer og systemer

Indhold

 • Introduktion til ChatGPT
 • Hvad anvendes det til i forretningsverdenen?
 • Grundlæggende ChatGPT-træning
 • Begreber og teknikker, der er involveret i at træne en ChatGPT-model
 • Finjustering af ChatGPT-modeller
 • Integration af ChatGPT i applikationer og systemer
 • Interagere med ChatGPT
 • Generering af tekst og svar på spørgsmål
 • Praktiske øvelser

Form
Kurset har en praktisk tilgang og veksler mellem teori og praktiske øvelser, så du får en effektiv indarbejdelse af de nye værktøjer både på kurset og på din egen arbejdsplads efter kurset. Du får mulighed for at eksperimentere med teknologien og anvende dine nye færdigheder i en praktisk sammenhæng.

Efter kurset får du adgang til videoer, der giver en grundig gennemgang af de vigtigste emner og pointer, der blev behandlet på kurset.

Undervisningen foregår på dansk, men alle materialer er på engelsk. Underviseren oversætter undervejs efter behov.

Alle materialer vil være tilgængelige online både før, under og efter kurset.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt, ca. 30 dage afholdelse. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 30 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Teknologisk Institut

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund