Menu luk

ChatGPT Advanced - Excel, kodning og API-integrationer

Tidspunkt
22. aug. 2024, 9.00 - 16.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Teknologisk Institut
Gregersensvej 1
2630 Taastrup
Tilmeldingsfrist
19. august 2024
Pris
750,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Venteliste
2 2

På dette kursus dykker vi ned i de mere avancerede ChatGPT-teknikker, der kan optimere din effektivitet. Vi dækker emner som Excel, Python, SQL og API-integrationer med fokus på praktisk anvendelse af ChatGPT til databehandling og automatisering. 

Kurset er ideelt for teknikinteresserede med grundlæggende ChatGPT-kompetencer, der søger at udvide deres færdigheder.

Udforsk ChatGPT: Fra grundlæggende til avanceret brug

 • Kurset guider dig gennem avanceret brug af ChatGPT med praktiske eksempler. 
 • Excel, er et centralt element i kurset, hvor du lærer at opbygge komplekse grafer og pivot-tabeller, og får en introduktion til VBA for effektiv dataanalyse og automatisering. Du lærer også, hvordan du kan integrere ChatGPt direkte i Excel via et custom Add-in.
 • Kurset giver dig også en introduktion til Power Automate Desktop, hvor du får praktisk erfaring med UI-eksempler og bygger mindre løsninger integreret med ChatGPT.
 • Endeligt fokuserer kurset på praktisk anvendelse af ChatGPT til at integrere billeder i tekniske løsninger, fulgt af en interaktiv session, hvor du bidrager med eksempler, der omdannes til kode.

Uanset om du er en aspirerende udvikler, dataanalytiker eller forretningsprofessionel vil dette kursus give dig mulighed for at deltage i praktiske øvelser og tilegne dig værdifuld viden, der vil styrke dine avancerede ChatGPT-kompetencer.

Deltagerprofil
Dette kursus henvender sig til dig, der ønsker at dygtiggøre dig inden for avancerede ChatGPT-teknikker. Du er nysgerrig efter at udforske, hvordan du kan udnytte ChatGPT til at forbedre dine færdigheder inden for områder som Excel, Python, SQL, API-integration og RPA-udvikling.

Forudsætninger
Du har en grundlæggende forståelse for brugen af ChatGPT, fx kurset https://www.teknologisk.dk/kurser/chatgpt-grundkursus/k91330" target="_blank, datamanipulation og programmering.

Det er ikke et krav, at du har omfattende erfaring med hverken Python, SQL, API-integration og RPA-udvikling. Det vigtigste er, at du er interesseret i at lære samt har en generel teknisk interesse.

Udbytte

 • Udforsk avancerede ChatGPT-funktioner i Excel
 • Forbedr programmering i sprog som Python og SQL
 • Integrer ChatGPT effektivt i egne systemer
 • Anvend ChatGPT med Power Automate Desktop til RPA-løsninger
 • Lav tekniske løsninger med ChatGPT
 • Udvikling af kreative ChatGPT-baserede anvendelsesmuligheder

Kurset dækker kodning, datahåndtering og integration af avancerede teknologier. Du vil lære Python-kodeopbygning, fejlfinding, optimering og avancerede SQL-queries. API-integration omfatter brug af ChatGPT i dine egne systemer, træning af ChatGPT på dine data og anvendelse af ChatGPT-API'et til dine egne funktioner. 

Inden for Excel lærer du at opbygge komplekse grafer, pivot-tabeller, automatisering med VBA og anvende ChatGPT via et custom Add-in. Power Automate Desktop introduceres med praktiske eksempler og integration med ChatGPT. 

Kurset afsluttes med en interaktiv session, hvor du integrerer billeder i tekniske løsninger ved hjælp af ChatGPT.

Bemærk: Det går hurtigt med udviklingen inden for AI og ChatGPT, og der kommer løbende opdateringer og nyheder. Der kan derfor være ændringer i programmet.

Form
Kurset har en praktisk tilgang med fokus på praktiske øvelser, så du får en effektiv indarbejdelse af de nye værktøjer både på kurset og i din hverdag efter kurset.

Du får mulighed for at eksperimentere med teknologien og anvende dine nye færdigheder i en praktisk sammenhæng direkte i ChatGPT.

Efter kurset får du adgang til kursusmateriale, der giver en grundig gennemgang af de vigtigste emner og pointer, der blev behandlet på kurset.

Undervisningen foregår på dansk, mens opsætninger, prompts mv. på kurset samt kursusmaterialer er på engelsk.

Alle materialer vil være tilgængelige digitalt

Det får du på arrangementet

 • Øvelser og inddragelse
 • Kursusbevis
 • Erfaren underviser
 • Maks. 10 deltagere
 • Fuld forplejning
 • Gratis parkering
 • Materiale på dansk
 • Undervisning på dansk
 • Computer stilles til rådighed

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt, ca. 30 dage afholdelse. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 30 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

 

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund