Menu luk

Cafémøde - Sådan kommer du igennem nåleøjet til jobsamtalen

Tidspunkt
26. feb. 2024, 9.30 - 13.00
Format
1-dags kursus, Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
16. februar 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Ledige
Udsolgt
2 6

Ledige og fratrædende medlemmer.
På cafémødet kommer vi ind på, hvad job-interviewere gør og tænker i rekrutteringssituationer. Lars Lundmann vil give en række råd til, hvordan du kommer positivt igennem et rekrutteringsforløb. En del af arrangementet vil omhandle personlighedstests. Personlighedstests bliver nemlig mere og mere udbredt ifm. jobskifte. De fleste personlighedstests indledes med en fortælling om, at man skal svare så ærligt som muligt og sætte sine krydser i overensstemmelse med det, der passer bedst på en selv. Det lyder umiddelbart fornuftigt. Det store problem er imidlertid, at det dels kan være svært præcist at definere, hvordan man vil være i det nye job, og dels at de spørgsmål, som bruges i testen, ikke altid giver mening for kandidaten. Ydermere, så forstås spørgsmålene oftest på forskellige måder, og det kan være svært at vide, hvad den ”rigtige” forståelse er.

Du får både viden og tips til at komme igennem nåleøjet til jobsamtaler, og til hvordan du kan klare en personlighedstest. Arrangementet vil både indeholde oplæg og øvelser der hjælper dig hen til dit næste job.

Dit navn, stilling, email og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Når du som ledig registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du skrive, at kurset er arrangeret af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Der er 1 lektion på dagen, og kurset er et lukket kursus. Gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID og registrer din deltagelse.

Oplægsholder: Lars Lundmann er uddannet psykolog og har skrevet ph.d. om rekruttering, jobsamtaler og personlighedstests. Til daglig er Lars direktør i konsulenthuset LUNDMANN, hvor han laver outplacement, karrieresparring og hjælper virksomheder med at forbedre deres rekrutteringer. Lars er aktuel med bogen "Du skal ikke være dig selv - erhvervspsykologens guide til at få det job, du gerne vil have".

Lars Lundmann

Kontakt Kursusadministrator

Monica Christiansen

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund