Menu luk

Bjarne Corydon: Vil du låne et par gode fremtidsbriller? - Livestreaming

Tidspunkt
24. jan 2024, 8.00 - 9.00
Format
Livestreaming
Afholdelsessted
Livestreaming
Tilmeldingsfrist
22. december 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer, Ikke-medlemmer
Åben
2 4

Bjarne Corydon giver os sin syn på fremtidens udvikling med udgangspunkt i den teknologiske udvikling, som stadig strømmer ind over både vores arbejdsliv og privatliv.

DETTE ER LIVESTREAM

Ønsker du i stedet at møde Bjarne Corydon fysisk på DAC – Dansk Arkitektur Center i København, så kan du tilmelde dig morgenmødet med fysisk fremmøde.

Tilmelding til fysisk fremmøde foregår her

Du får

  • Et billede af en virkelighed, der venter om næste ”gadehjørne”.
  • Et kvalificeret bud på hvilke overvejelser, som du bør gøre dig, så du bliver bedre rustet til fremtidens udfordringer og muligheder.

Når vi ser på forandringshastigheden på det danske arbejdsmarked, så har vi formentlig kun set toppen af isbjerget i forhold til, hvad den teknologiske udvikling kommer til at betyde for os. Det stadig større globale samspil og digitaliseringen fordrer, at forandringerne tages seriøst, hvis Danmark også i fremtiden skal kunne opretholde de høje velfærdstandarder, vi lige nu kan bryste os af at have. Deltag i dette morgenmøde med Finansforbundet, hvis du gerne vil have et overblik med Bjerne Corydons briller på.

Program
Kl. 07.30 – 08.00 Morgenkaffe, croissant og networking med gode kolleger i sektoren
Kl. 08.00 – 09.00 Oplæg med Bjarne Corydon (med spørgsmål fra salen)
Kl. 09.00 Tak for i dag!

Om oplægsholder
Bjarne Corydon er uddannet cand.scient.pol. I 2011 blev han både valgt til Folketinget og udpeget som finansminister, hvilket han forblev indtil 2015, hvor han forlod dansk politik. Herefter tiltrådte Bjarne Corydon en toppost i konsulentfirmaet McKinsey, hvor han arbejdede med rådgivning af regeringer. Fra 2017 til skrivende stund er Bjarne Corydon direktør og chefredaktør for erhvervsavisen Børsen.

Vedr. link til udsendelsen
Vi sender link ud til deltagerne et par dage før arrangementsafholdelsen. Dog oplever vi ofte, at nogle spamfilte og firewalls definerer mails med link som en potentiel trussel. Det resulterer i, at vores medlemmer ikke modtager linket eller at det ender i mapper som uønsket eller spam.

Derfor beder vi dig om at holde øje med din mail i dagene før. Har du ikke modtaget linket sidste hverdag før afholdelsen, beder vi dig kontakte os på nedenstående mail inden kl. 15.00, så vi kan sikre os, at du ikke går glip af arrangementet.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltager.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund