Menu luk

Bjarne Corydon: Vil du låne et par gode fremtidsbriller? - Fysisk fremmøde

Tidspunkt
24. jan 2024, 8.00 - 9.00
Format
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
DAC - Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
Tilmeldingsfrist
22. december 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
2 4

Bjarne Corydon giver os sin syn på fremtidens udvikling med udgangspunkt i den teknologiske udvikling, som stadig strømmer ind over både vores arbejdsliv og privatliv.

DETTE ER FYSISK FREMMØDE

Har du ikke mulighed for at deltage fysisk på DAC – Dansk Arkitektur Center i København, så kan du i stedet se med på livestreaming.

Tilmelding til livestreamingen foregår her

Du får

  • Et billede af en virkelighed, der venter om næste ”gadehjørne”.
  • Et kvalificeret bud på hvilke overvejelser, som du bør gøre dig, så du bliver bedre rustet til fremtidens udfordringer og muligheder.

Når vi ser på forandringshastigheden på det danske arbejdsmarked, så har vi formentlig kun set toppen af isbjerget i forhold til, hvad den teknologiske udvikling kommer til at betyde for os. Det stadig større globale samspil og digitaliseringen fordrer, at forandringerne tages seriøst, hvis Danmark også i fremtiden skal kunne opretholde de høje velfærdstandarder, vi lige nu kan bryste os af at have. Deltag i dette morgenmøde med Finansforbundet, hvis du gerne vil have et overblik med Bjerne Corydons briller på.

Program
Kl. 07.30 – 08.00 Morgenkaffe, croissant og networking med gode kolleger i sektoren
Kl. 08.00 – 09.00 Oplæg med Bjarne Corydon (med spørgsmål fra salen)
Kl. 09.00 Tak for i dag!

Om oplægsholder
Bjarne Corydon er uddannet cand.scient.pol. I 2011 blev han både valgt til Folketinget og udpeget som finansminister, hvilket han forblev indtil 2015, hvor han forlod dansk politik. Herefter tiltrådte Bjarne Corydon en toppost i konsulentfirmaet McKinsey, hvor han arbejdede med rådgivning af regeringer. Fra 2017 til skrivende stund er Bjarne Corydon direktør og chefredaktør for erhvervsavisen Børsen.

Anden info
Du kan risikere at være synlig for de deltagere, der ser med på livestreamingen. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til synliggørelse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund