Menu luk

Barselsnetværksmøde - Tag din økonomi til det næste niveau og få det liv, du drømmer om

Tidspunkt
21. nov 2023, 10.00 - 13.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
PWC
Strandvejen 44
2900 Hellerup
Tilmeldingsfrist
7. november 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
2 1

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet barslende medlemmer at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder vil stå for de faglige indlæg. Læs mere om netværksgruppen her.


Den 21. november kan du deltage i arrangementet ”Tag din økonomi til det næste niveau og få det liv, du drømmer om"

“Du skal bare lægge et budget.” Har du hørt det før? Hvis det udsagn var rigtigt, så ville vi alle leve det økonomiske liv, som vi går og drømmer om. Faktisk så handler økonomisk overskud meget lidt om, hvilke økonomiske redskaber vi bruger og langt mere om psykologien bag penge. Det er nemlig ikke budgettet, men vores hjerner, der styrer, hvordan vi bruger vores penge – og det er ikke altid rationelt.

Derfor er det så vigtigt at kigge nærmere på de psykologiske mekanismer, der ligger til grund for vores pengeadfærd, for kan vi mestre dem, så kan vi skabe det økonomiske overskud, som vi går og drømmer om.

Vil du gerne have mere ud af dine penge, så kom med på en pengerejse med Økonomistas grundlægger Mille Skjold Madsen. Hun vil gennem foredraget inspirere med sin egen personlige fortælling om at gå fra overtræk til overskud samt give viden og konkrete øvelser, så du kan gå direkte hjem og blive chefen i dit eget økonomiske liv.

Hun vil fortælle, hvorfor et godt økonomisk liv ikke nødvendigvis handler om at tjene flere penge, men at bruge de penge vi har smart og i overensstemmelse med vores værdier og drømme.

På foredraget får du:

  • Have indsigt i, hvordan vi fokuserer på vores konkrete pengedrømme og prioriterer dem i vores hverdagsøkonomi.
  • Vide, hvordan man sætter konkrete økonomiske mål for sine penge – og en plan for, hvordan man når dem
  • Forståelse for, hvilke pengeoverbevisninger vi har med i bagagen og hvordan de påvirker vores måde at bruge penge på.
  • Viden om hvilke barrierer vores adfærd og tankegang kan skabe for vores pengemål.

Tilmelding

Log på og tilmeld dig arrangementet. Vi kører efter først-til-mølle og har begrænset pladser, så skynd dig at få en plads.

Bemærk, at al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies.

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Om foredragsholderen

Mille Skjold Madsen er grundlægger af magasinet Økonomista og penge-foredragsholder. Mille er uddannet journalist og har arbejdet med finansstof de sidste 12 år. Hun er selv gået vejen fra overtræk til overskud, og har brugt de sidste seks år på at inspirere, især kvinder, til en stærkere økonomi gennem sit magasin, foredrag, workshops og sociale medier, og nu har hun samlet alle sine guldkorn i et foredrag.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund