Menu luk

Barselsnetværksmøde - Spirituel lederskab

Tidspunkt
28. nov 2023, 10.00 - 13.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Implement
Ceresbyen 75
8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist
14. november 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
2 8

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet barslende medlemmer at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder vil stå for de faglige indlæg. Læs mere om netværksgruppen her.


Den 28. november kan du deltage i arrangementet ”Spirituel lederskab".

Lær at lytte til din intuition når du træffer beslutninger i dit arbejde.

Kunne du tænke dig at have ro i maven, når du træffer vigtige beslutninger, at stå stærkt i dig selv og hvile i den, du er når du træffer vigtige beslutninger i og uden for dit job?

Så kom til dette foredrag omkring intuition med Anne Revsbæk, som vil gøre dig klogere på, hvordan du lytter til din intuition og lader dig guide af den i dit arbejde

Måske kan du genkende dig selv i noget af dette?

  • Du kan godt lide dit arbejde, men nogle gange så tænker du på, om du nu også er landet på din rette hylde
  • Du vil gerne lytte til din intuition i dit arbejde, men du aner ikke hvordan
  • Du har hørt at intuition, spiritualitet og business kan kombineres men du kunne godt bruge nogle konkrete eksempler og lettere “how-to’s”

Få værktøjerne til at lytte til din intuition og bliv inspireret til, hvordan spirituel lederskab kan se ud for dig i dit arbejde.

Tilmelding

Log på og tilmeld dig arrangementet. Vi kører efter først-til-mølle og har begrænset pladser, så skynd dig at få en plads.

Bemærk, at al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies.

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Om foredragsholderen

Først troede Anne Revsbæk, at hun ville være tandlæge. Så blev hun næsten færdig som fysioterapeut. Det var ikke dét, hun skulle, men heldigvis indså Anne det i tide og sagde farvel til studiet – og hej til en kandidat i Pædagogisk Psykologi på Aarhus Universitet.

Anne startede sin egen virksomhed – og i begyndelsen hjalp hun virksomheder med at forebygge stress ved hjælp af forskningsbaserede metoder.

Men universet – og hjertet ville det anderledes og sagde, at det var på tide at fortælle verden om den magi, Anne besidder indenfor det spirituelle. Og virkelig bringe hendes drømmeklienter derhen, hvor de gerne ville være.

Så hvad gjorde hun? Hun lukkede øjnene og gik vejen, og siden da har hun aldrig set sig tilbage.

Anne er uddannet indenfor psykologi, pædagogik og i hvordan mennesket fungerer, og underviser på Erhvervsakademiet inden for ledelse.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund