Menu luk

Barselsnetværksmøde - Skab forandringer der virker

Tidspunkt
14. dec 2023, 10.00 - 13.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S
Tilmeldingsfrist
30. november 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
1 4

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet barslende medlemmer at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder vil stå for de faglige indlæg. Læs mere om netværksgruppen her.


Den 14. december kan du deltage i arrangementet ”Skab forandringer der virker"

Det er ikke altid lige nemt at få medarbejdere til at udleve en specifik adfærd i en virksomhed eller organisation. Men hvorfor gøres der egentlig ikke bare, som der bliver sagt? Og hvordan kommer vi fra ønsket om at skabe forandring til konkret adfærd?

Det kan være rigtig svært at bryde en strategi ned til konkret adfærd – men lykkedes det, lykkedes forandringen i højere grad også.

Til foredraget får vi besøg af ekspert i adfærdsdesign Morten Sehested Münster. Med udgangspunkt i hans erfaringer og ekspertise, formidler Morten konkrete eksempler, guides og strategier for, hvordan du kan lykkedes med at skabe forandringer, der holder baseret på adfærdsdesign.

Tilmelding

Log på og tilmeld dig arrangementet. Vi kører efter først-til-mølle og har begrænset pladser, så skynd dig at få en plads.

Bemærk, at al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies.

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Om foredragsholderen

Morten Münster er grundlægger af The Nudging Company. Her opdyrkede han sammen med en masse dygtige kollegaer adfærdsdesign som felt.

Morten Sehested Münster er en haj i adfærdsdesign. Han er forfatter til bestsellerne ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’ og ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’ samt ‘Jytte vender tilbage’.

Morten har sin egen podcast, holder foredrag og er fast skribent hos Børsen og Politiken samt konsulent, hvor han hjælper internationale virksomheder og organisationer med implementering af adfærdsdesign.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund