Menu luk

Barselsnetværksmøde - Sådan giver du dit barn en god økonomisk start

Tidspunkt
23. maj 2024, 10.00 - 13.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Finansforbundet
Applebys Plads 5
1411 København K
Tilmeldingsfrist
9. maj 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
2 3

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet barslende medlemmer at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder vil stå for de faglige indlæg. Læs mere om netværksgruppen her.


Den 23. maj 2024 kan du deltage i arrangementet ”Sådan giver du dit barn en god økonomisk start".

Det er svært at forestille sig, hvordan ens lille nyfødte en dag vokser op og flytter hjemmefra. Det gør også, at snakken om børneopsparing kan ende med at blive udskudt uge for uge, måned for måned og år for år. Hvorfor tænke på noget om så lang tid, når vi kan nyde tiden nu? Men netop ved at komme tidligt i gang og investere opsparingen kan man udnytte effekten af renters rente. Den lange tidshorisont taler nemlig for at investere pengene, så de har mulighed for at vokse over tid. Fuldstændig som vi voksne gør med vores pensionsordninger.

Når først man har sat sig for at komme i gang kan det dog være lidt af en jungle rent faktisk at gå fra tanke til handling. Der er forskellige typer af konti med forskellige begrænsninger og muligheder. Igen kan det i en travl hverdag blive svært at få lagt en plan.

Med afsæt i bogen “Den lille guide til børns opsparing” gennemgår direktør og stifter af Tobi Jacob Munk-Stander, hvorfor det giver rigtig god mening at investere sine børns opsparing, de muligheder der er og tilhørende skatte- og gaveregler. Han vil også fortælle om, hvordan man kan lægge en handlingsorienteret opsparingsplan, der kan realisere de økonomiske drømme for familien og for barnets fremtid.

Tilmelding

Log på og tilmeld dig arrangementet. Vi kører efter først-til-mølle og har begrænset pladser, så skynd dig at få en plads.

Bemærk, at al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies.

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Om foredragsholderen

Jacob Munk-Stander er forfatter til bogen “Den lille guide til børns opsparing” og medstifter af Tobi som er en digital investeringsrådgiver, der hjælper familier med at investere deres børns børneopsparinger.

Jacob har en uddannelsesmæssig baggrund inden for både 1’er og 0’er samt kroner og øre. Med afsæt heri har Jacob i en årrække rådgivet nogle af Danmarks største virksomheder om, hvordan digitale forretningsmodeller, produkter og services kan løse de rette problemer på den rette måde.

Med Tobi har Jacob valgt at løse sin egen families – og rigtigt mange andres – problemer med at finde vej i en travl hverdag til at investere sine børns børneopsparinger. På den måde er der mere tid og overskud til børnene på den korte bane og økonomisk ballast til dem på den lange bane.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund