Menu luk

Barselsnetværksmøde - Lev bæredygtigt. Kom nu. Du kan godt!

Tidspunkt
19. sep 2024, 10.00 - 13.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
COWI
Parallelvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Tilmeldingsfrist
5. september 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
1 9

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet barslende medlemmer at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder vil stå for de faglige indlæg. Læs mere om netværksgruppen her.


Den 19. september 2024 kan du deltage i arrangementet ”Lev bæredygtigt. Kom nu. Du kan godt!".

Kan vi virkelig leve bæredygtigt uden at gå glip af alt det sjove? Svaret er desværre nej. Faktisk kan vi slet ikke leve bæredygtigt. Men vi kan nå et godt stykke ad vejen – og det hele kan faktisk ende med at give mening i sidste ende.

Jesper Dalgaard Pøhler er forfatter til bogen Lev bæredygtigt. Kom nu. Du kan godt! og fortæller her i foredraget, hvad vores adfærd betyder for vores livsstil.

Han gennemgår nogle af de dele af hverdagslivet, som vi alle har et forhold til: Arbejde, penge, bolig, transport, tøj og mad, og han holder de løftede pegefingre i lommen.

Du får konkrete tips til at leve mere bæredygtigt i hverdagen, men bedst af alt: Du får et bud på, hvordan det bæredygtige liv kan blive det gode liv.

Tilmelding

Log på og tilmeld dig arrangementet. Vi kører efter først-til-mølle og har begrænset pladser, så skynd dig at få en plads.

Bemærk, at al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies.

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Om foredragsholderen

Jacob Munk-Stander er forfatter til bogen “Den lille guide til børns opsparing” og medstifter af Tobi som er en digital investeringsrådgiver, der hjælper familier med at investere deres børns børneopsparinger.

Jacob har en uddannelsesmæssig baggrund inden for både 1’er og 0’er samt kroner og øre. Med afsæt heri har Jacob i en årrække rådgivet nogle af Danmarks største virksomheder om, hvordan digitale forretningsmodeller, produkter og services kan løse de rette problemer på den rette måde.

Med Tobi har Jacob valgt at løse sin egen families – og rigtigt mange andres – problemer med at finde vej i en travl hverdag til at investere sine børns børneopsparinger. På den måde er der mere tid og overskud til børnene på den korte bane og økonomisk ballast til dem på den lange bane.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund