Menu luk

Barselsnetværksmøde - Lær at brænde igennem med din personlige karisma

Tidspunkt
25. okt 2023, 10.00 - 13.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Chr. Hansen A/S
Bøge Allé 10-12
2970 Hørsholm
Tilmeldingsfrist
11. oktober 2023
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
2 5

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet barslende medlemmer at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder vil stå for de faglige indlæg. Læs mere om netværksgruppen her.


Den 25. oktober kan du deltage i arrangementet ”Lær at brænde igennem med din personlige karisma”.

Som mennesker søger vi automatisk mod karismatiske individer. Vi leder efter stærke og autoritære personer, der indgyder varme og forståelse, imens personen er til stede for sine tilhører. Derfor er karisma en essentiel egenskab at have som leder og professionel.

Men hvordan lærer man at være karismatisk? Mange mennesker tror det er umuligt. At det er et magisk personlighedstræk nogle mennesker bare er født med. Men som så mange andre menneskelige egenskaber, er karisma noget vi kan lære. Ligesom vi lærte at læse i dansk og lave god mad i hjemkunstskab.

Foredraget om karismatisk adfærd og ledelse er for den professionelle fagperson, der ønsker at forstå de dybereliggende mekanismer i kommunikation, og som ønsker at skabe sig en fordel i samtaler, møder og interaktion i arbejdslivet.

I dag handler det ikke kun om at have titlen ”leder”, men om at sikre stærke samarbejder og lysten til at opnå mere i fællesskab.

De tre karismatiske grundtræk (power, empati og tilstedeværelse) findes i store træk i vores kropssprog og tænkemåde. Til foredraget fokuseres der på, hvordan man kommer i det rigtige mentale stadie for at opnå et effektivt kropssprog. Karismatisk adfærd handler om at skabe personlig tiltrækningskraft og derfor lærer du også at forstå andres adfærd.

Foredraget bygges op omkring en gennemgang af relevant teori, uddybet med øvelser og case-diskussioner, hvor du tilegner dig praktisk erfaring med karismatisk adfærd.


Tilmelding

Log på og tilmeld dig arrangementet. Vi kører efter først-til-mølle og har begrænset pladser, så skynd dig at få en plads.

Bemærk, at al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies.

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Om foredragsholderen

Trine Thorsen er associeret partner hos Mathias Bruhn & Partners, der underviser ledere, rådgivere og universitetsstuderende i, hvordan man kommunikerer karismatisk, skaber positive relationer og styrker sit personlige lederskab. Derudover arbejder hun som HR Training specialist hos Awaze.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund