Menu luk

Barselsnetværksmøde - 3 veje til at skabe motivation, arbejdsglæde og overskud

Tidspunkt
17. jan 2024, 10.00 - 13.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
KPMG P/S
Dampfærgevej 28
2100 København Ø
Tilmeldingsfrist
3. januar 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
1 7

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet barslende medlemmer at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder vil stå for de faglige indlæg. Læs mere om netværksgruppen her.


Den 17. januar 2024 kan du deltage i arrangementet ”3 veje til at skabe motivation, arbejdsglæde og overskud”.

Har du nogle gange også svært ved at finde meningen i alt dit hårde arbejde?

Og tænker du over, hvordan du skaber et arbejdsliv, der gør dig glad og samtidigt giver dig overskud og energi til alt dét, der er vigtigt udenfor arbejdet?

Iværksætter og karrierecoach Camilla Wett ved, hvad der driver os, motiverer os og skaber glæde i et travlt arbejdsliv og hvordan du går fra uoverskueligt til overskud.

Til dette foredrag vil hun gøre dig klogere, hvordan du opnår et meningsfuldt arbejdsliv frem for bare at overleve hverdagen og du vil få nogle konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe en meningsfuld karriere, samtidigt med du prioriterer dit familieliv med små børn.

Svarene skal du blandt andet finde i disse tre ting, som hun vil komme ind på:

  • Dit formål
  • Dine værdier
  • Dine drømme og mål

Der vil til oplægget være tid til at finde frem til disse personlige indsigter, og hvor din motivation kommer fra, så du kan bruge dem til at skabe arbejdsglæde og overskud i dit privatliv.

Når du ved, hvornår og hvorfor du er mest glad for dit arbejde, kan du bedre træffe valg og beslutninger i dit arbejdsliv, som giver dig energi og mening i dine jobs.

Foredraget vil være en blanding af oplæg og øvelser.

Tilmelding

Log på og tilmeld dig arrangementet. Vi kører efter først-til-mølle og har begrænset pladser, så skynd dig at få en plads.

Bemærk, at al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies.

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Om foredragsholderen

Camilla Wett er oprindeligt uddannet økonom fra CBS og har arbejdet i IT- og medicinalindustrien.

Hun mistede motivationen i de stillinger, hun havde og kunne ikke se meningen med alt hendes knokleri. Derfor besluttede hun sig for at finde ud af, hvad hendes personlige formål er og hvad der driver hende.

Camillas interesse for at forstå, hvad der driver os, motiverer os og skaber glæde i et travlt arbejdsliv, har ledt til, at hun i dag er iværksætter, coach og foredragsholder.

Camillas eget formål og det hun brænder for er at vi skal udleve et meningsfuldt arbejdsliv frem for bare at overleve hverdagen.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund