Menu luk

Arbejdsmiljøseminar 2023

Tidspunkt
12. jun 2023 - 14. jun 2023
Afholdelsessted
Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10
1560 København V
Tilmeldingsfrist
29. maj 2023
Pris
Gratis
Kun for
Alle arbejdsmiljørepræsentanter i Finansforbundet
Målgruppe
Arbejdsmiljørepræsentanter
Udsolgt
1 2

Mandag aften

Frivillig deltagelse.
18.00 Oplæg v/næstformand Steen Lund Olsen.
Der vil være netværksmiddag kl. 19.30.

Tirsdag og onsdag

Vi begynder tirsdag kl. 8.45.

Hvordan sikrer man den gode samtalekultur på arbejdspladsen og understøtter et arbejdsmiljø, hvor vi taler sammen om vores trivsel og håndterer de nødvendige (svære) samtaler med kollegaer og kunder? Hvilken rolle spiller du som AMR i at skabe dialog og læring om det?

Flere og flere medarbejdere i finanssektoren oplever i stigende grad at skulle tage svære samtaler med kunder, at skulle sige nej fremfor ja og stadig finde arbejdsglæde og mening i sit daglige virke. Det betyder, at kravene til det psykiske arbejdsmiljø, er steget. Lederen skal arbejde mere forebyggende og agere aktivt støttende undervejs i svære processer. AMR er sparringspartnere for lederen i dette arbejde, og skal mere end nogensinde tage ansvar for at sætte fokus på det gode psykiske arbejdsmiljø og gå forrest ved at starte og understøtte dialogen om det, der er svært. For alt imens kravene fra omverdenen, kunderne og topledelsen buldrer derudaf, skal ledere og tillidsvalgte sikre det psykologisk trygge arbejdsfællesskab i en ny hverdag. Sammen skal de være i stand til at støtte og anerkende kollegaer/medarbejderne – også når der er følelser på spil. På dette seminar får du værktøjer til at starte og facilitere dialogen!

Tilmeld dig årets praksisnære arbejdsmiljøseminar og få fyldt værktøjskassen med ‘mod til at spørge - ro til at lytte–værktøjer til at handle’.

Formål:

Målet med seminaret er, at du som AMR bliver klædt på, så du har indsigt og viden om den nødvendige og svære samtale. Hvordan det kan påvirke dine kolleger, og hvordan du får startet dialog og sat fokus på det, i din organisation.

På seminaret fokuserer vi bl.a. på:

 • At blive tryg ved de nødvendige samtaler med kolleger, kunder og ledelsesamt at håndtere, når følelser er på spil
 • Forebyggelse af stress og støtte til belastede kolleger
 • Refleksioner om den (måske) nye nuance i din rolle som sparringspartner for ledelsen

Du opnår:

 • Konkret viden om Stress, Samtalekultur og Sundhedsmiljø på arbejdspladsen
 • Konkrete ideer og metoder til at understøtte ledelsen i at skabe et psykisk og fysisk sundt arbejdsmiljø
 • Træning i samtalekompetencer med kolleger og kunder
 • Fokus på flere nuancer i din AMR-rolle. Med konkrete greb og metoder til hverdagen

Konkrete elementer på dagene:

 • Korte, faglige oplæg om Arbejdsmiljørepræsentantens mandat i arbejdsmiljøet, tillidsvalgtes rolle som sparringspartner for ledelsen, Sundhedsmiljø på arbejdspladsen og Samtalekultur -og teknik.
 • Inddragelse af erfaringer fra deltagernes egen praksis og rig mulighed for vidensdeling og gensidig sparring på dagene
 • Samtaletræning?i dialogværksteder
 • Udarbejdelse af fælles idébank til inspiration for fysisk bevægelse i arbejdsdagen

Ved tilmelding giver du samtykke til at dit navn, stilling, e-mail og virksomhed vil blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet samt til Scandic Spektrum af hensyn til overnatning. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Kontakt Kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund