Menu luk

AFLYST - Videreuddannelsen - Sådan er du tillidsrepræsentant på distancen

Tidspunkt
21. maj 2024 - 22. maj 2024
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10
1560 København V
Pris
Gratis
Kun for
Alle tillidsvalgte i Finansforbundet
Målgruppe
Tillidsrepræsentanter
Ingen tilmelding
2 1

Sådan er du tillidsrepræsentant på distancen

På dette specialiseringsmodul sætter vi fokus på, hvordan du kan arbejde med at skabe relationer og nærvær på tværs af distancen. Som tillidsrepræsentant på flere matrikler, kan det være svært at lære sine medlemmer at kende og derved skabe de gode og tillidsbaserede relationer.

På distancen skal du være meget opmærksom på din kommunikation, det gælder både, hvad du siger, hvordan du siger det, og hvilke kommunikationskanaler (e-mails, sms, intranet, SoMe, teams, mobil m.m.), du anvender. Derfor arbejder vi i dybden med konkrete cases fra din hverdag, og giver dig værktøjer til at forberede og forventningsafstemme din kommunikation, således at du øger din troværdighed hos dine medlemmer og de ledere, du samarbejder med.

Det er særligt den uformelle del af at være tillidsrepræsentant, vi arbejder med for at styrke dine evne til at skabe relationer med dine medlemmer, så det bliver nemmere at hjælpe i de svære og mere alvorlige situationer. Derudover undersøger vi, hvordan du kan bruge SoMe, videoer og andre kreative idéer til at gøre dig mere synlig for dine medlemmer.

Dit udbytte:

  • Du får værktøjer til at skærpe og forstå din kommunikationssituation
  • Du får viden om, hvordan du skaber relationer og nærvær
  • Du øger din forståelse for adfærdsdesign, så du får gode vaner
  • Du styrker din evne til at arbejde kreativt for at blive mere synlig

Du udarbejder en handleplan med forslag til dine fremtidige initiativer

Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Under webinaret vil dit navn, e-mail og billede/video være synlig for de øvrige deltagere i arrangementet. Dit navn, e-mail, stilling og virksomhed kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Kontakt Kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund