Menu luk

Videreuddannelsen - Sådan styrker du selvledelse for dig og dine medlemmer

Tidspunkt
22. apr. 2024 - 23. apr. 2024
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Storebælt Signatur & Konference
Østersøvej 121
5800 Nyborg
Tilmeldingsfrist
1. april 2024
Pris
Gratis
Kun for
Alle tillidsvalgte i Finansforbundet
Målgruppe
Tillidsrepræsentanter
Udsolgt
2 2

Kender du selv til eller har kolleger, der har svært ved at lede sig selv i overensstemmelse med organisationens mål og egen stillingsbeskrivelse, hvilket har konsekvenser i relation til prioriteter, strukturerede arbejdsgange og opgaveløsning.

En høj grad af frihed til at planlægge sit arbejde har fordele, men sætter samtidig store krav til både leder og medarbejder. Det kan være motiverende, men det kan være svært at sætte grænser for arbejdet eller sætte krav til sin kolleger eller leder, for det er en del af selvledelse.

På modulet introduceres du til en række redskaberne du kan bruge til at forstå, hvilken muligheder og udfordringer du selv som tillidsvalgt og dine kolleger befinder sig i, når I skal lede jer selv.

På modulet ser vi nærmere på selvledelse i relation til din rolle som TR-rollen, her under kernekvaliteter og skyggesider, din ”skyggebestyrelse” og hindringer for selvledelse.

Dit udbytte:

  • Du får en grundlæggende forståelse af forskellige dimensioner af selvledelse og de krav og paradokser det indeholder.
  • Du får inspiration og metoder til at relatere selvledelse til rollen som TR.
  • Du får ideer til, hvordan du og dine kolleger kan organisere og prioritere jeres arbejdsopgaver, forbedre jeres vilkår og evne til at bedrive selvledelse.

Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Kontakt Kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund