Menu luk

Stå stærkt og roligt i dig selv

Tidspunkt
3. jun. 2024, 9.00 - 16.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10
1560 København V
Tilmeldingsfrist
27. maj 2024
Pris
350,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
0 3

Opnå en dybere forståelse af dig selv og bliv inspireret til at tage ansvar for det, som er vigtigt for dig og din arbejdsglæde.

Få konkrete værktøjer til at skabe kontakt til din indre styrke og ro – og derigennem styrke dit personlige lederskab.

Dit output som deltager

  • Opnå dybere selvindsigt og klarhed omkring, hvad der styrker din arbejdsglæde.
  • Udvikl dit mod og evne til at stå ved dig selv.
  • Få praktiske værktøjer til at skabe kontakt til din indre ro og styrke.
  • Forbedr din evne til at tage ansvar for egen trivsel indenfor din kontrolcirkel.

Denne 1-dags workshop og opfølgende online session giver dig mulighed for at dykke ind i dig selv og forbinde dig til det, som er vigtigt for dig – der hvor du er i arbejdslivet lige nu.

Gennem inspirationsoplæg, guidede meditationer, øvelser, refleksion og sparring vil du lære at flytte fokus fra hovedet og ned i kroppen, hvilket giver en stærkere følelse af ro, klarhed og styrke. Denne kontakt og fordybelse vil kunne bidrage til større balance og øget arbejdsglæde.

Program
Kl. 08.30 Ankomst med morgenmad
Kl. 09.00 Første del af kursusdagen
Kl. 12.00 Frokost
Kl. 13.00 Anden del af kursusdagen
Kl. 16.00 Tak for i dag

Opfølgende ONLINE session foregår den 21. august 2024 kl. 9.00-11.00

Om underviser
Anja Westy er tidligere management konsulent i PA Consulting Group og HR Udviklingschef i Københavns Lufthavne.

I dag støtter hun organisationer og individer i at leve et liv fra hjertet, i integritet og balance – og med større arbejdsglæde, endnu bedre resultater og mere glød som resultat. Læs mere her: www.anjawesty.dk.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 14 dage før start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 14 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere til arrangementet. Dit navn, mail og virksomhed kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund