Menu luk

Diversitet på Arbejdspladsen – har I husket at invitere alle med til festen?- Livestreaming

Tidspunkt
6. nov. 2024, 17.30 - 20.00
Format
Livestreaming
Afholdelsessted
Livestreaming
Tilmeldingsfrist
30. oktober 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer, Alle medlemmer
Udsolgt
0 6

I Finansforbundet ved vi, at vores arbejdspladser bliver bedre og mere levende, når vi omfavner mangfoldighed. Derfor inviterer vi dig til en spændende og berigende gå-hjem-debat med spændende debattører i panelet

Debatten vil give dig en dybere forståelse af, hvad neurodiversitet og inklusion egentlig handler om, og hvordan det kan forbedre både kollegaskabet og opgaveløsningen på din arbejdsplads. Vi vil undersøge, hvordan vi kan skabe rammer, der ikke kun støtter neurodiverse medarbejdere, men også gavner hele teamet.


DETTE ER LIVESTREAM

Ønsker du i stedet at møde op fysisk på DAC - Dansk Arkitektur Center i København, så kan du tilmelde dig morgenmødet med fysisk fremmøde.

Tilmelding til fysisk fremmøde foregår her.

Debatten vil have følgende opbygning:

  • Udfoldelse af temaet: Få klarhed over, hvad diversitet virkelig betyder i praksis.
  • Betydning for arbejdspladsen: Opdag, hvilke fordele fuld integration af diversitet kan bringe til din arbejdsplads.
  • Kollegaerne: Forstå, hvordan inklusion kan styrke kollegiale relationer og samarbejde.

Program
Kl. 17.30 - 18.30: Første del af arrangementet
Kl. 18.30 - 19.00: Pause
Kl. 19.00 - 20.00: Anden del af arrangementet
Kl. 20.00: Tak for i aften

Første Del: Det mangfoldige team består af diversitet
Vi starter aftenen med at dykke ned i, hvad neurodiversitet egentlig er, og hvilke forskelligheder vi taler om. Vores paneldeltagere deler deres viden og erfaringer, og vi diskuterer, hvordan vi som kolleger kan skabe rammer, der gavner alle. Du får indblik i de udfordringer og muligheder, der følger med at inkludere neurodivergente kolleger i teamet.

Anden Del: Skab gode rammer for neurodiversitet – og spil dine kolleger gode
I anden del fokuserer vi på konkrete måder at arbejde med inklusion på arbejdspladsen. Vi taler om, hvad der kan være svært at navigere i som kollega, og hvordan vi kan lære af hinanden trods forskellige arbejdsmåder. Vi vil også se på, hvordan vi kan lade vores forskelligheder blomstre og blive til styrker i samarbejdet. Denne del inkluderer ”Finansforbundet og Monopolet”, hvor paneldeltagerne debatterer realistiske dilemmaer.

Debatten har følgende fokus:

  • Integration versus inklusion.
  • At være en god kollega: rummelighed, sårbarhed og samarbejdsevne.
  • Den voksende andel af personer med diagnose på arbejdsmarkedet.
  • Overgangen fra struktureret til ustruktureret arbejdsliv og selvledelse.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende debat, hvor vi sammen udforsker, hvordan vi kan invitere alle med til festen og skabe en arbejdsplads, hvor alle trives og yder deres bedste.

Du vil møde følgende spændende debattører:

Dorrit Groth Brandt: Formand for Finansforbundet. Dorrit arbejder målrettet for at fremme ligestilling og diversitet i den finansielle sektor. Hun mener, at mangfoldighed er afgørende for innovation og bæredygtig udvikling. Hendes fokus er på at skabe inkluderende arbejdspladser, hvor alle medarbejdere uanset baggrund har mulighed for at bidrage med deres unikke kompetencer.

Edmonia Baker: Forskning og professionelt fokus på diversitet og inklusion. Edmonia har en MSc i Lederskab og Management fra CBS og har erfaring fra globale virksomheder, tech-startups og mediebranchen. Hun har arbejdet med at skabe diversitetsorienterede netværk og nye samarbejdsformer, der fremmer innovation og kreativitet på tværs af forskellige sektorer.

Manu Sareen: Tidligere folketingsmedlem og minister. Manu har gennem sit arbejde for ADHD-foreningen og sin personlige erfaring med ADHD været en stærk fortaler for neurodiversitet. Han har fokus på at skabe lige muligheder for alle, uanset udfordringer eller diagnoser, og arbejder nu som coach, hvor han hjælper både børn og voksne med at udnytte deres forskelligheder som styrker.

Ida wohlert: Dansk journalist og tv-vært, kendt fra Go' Morgen Danmark. Ida har tæt erfaring med ADHD i sit privatliv, hvilket har givet hende en dybere forståelse for, hvordan tilstanden påvirker både den enkelte og deres omgivelser. Hun bringer et personligt perspektiv til debatten om neurodiversitet og de udfordringer, det kan medføre i både arbejdsliv og sociale relationer.

Mette Buhl Christoffersen: Mette har gennem sin karriere fokuseret på vigtigheden af diversitet i organisationer. Hun mener, at forskellige perspektiver og baggrunde er afgørende for at løse komplekse udfordringer og skabe innovation. Mette ser en datadrevet tilgang som en vej til at fremme diversitet ved at identificere mønstre, der ellers kunne overses.

Suzanne Dee Pedersen: Erfaren leder med fokus på strategisk ledelse og mangfoldighed. Suzanne har gennem sin karriere ledet organisationstransformationer med særlig vægt på diversitet og inklusion. Hendes akademiske baggrund inkluderer en PhD i Business Administration, og hun bruger denne viden til at udvikle strategier, der fremmer lige muligheder og bæredygtige resultater.

Om facilitator
Debatten ledes af Ida Gamborg fra konsulentfirmaet New Stories. Ida har mere end 15 års erfaring som organisations- og ledelseskonsulent og er specialist i samarbejdsproblemer, svære samtaler og ledelse under forandringer. Hun har en M.Sc. i Leadership & Organizational Studies og er akkrediteret coach på senior practitioner-niveau fra EMCC.analytiker.

 


Dorrit Brandt

Edmonia Baker

Manu Sareen

Mette Buhl Christoffersen

Suzanne Dee Pedersen


Ida Gamborg 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund