Menu luk

Complianceforløb for 2nd line compliancemedarbejdere (2 dage)

Tidspunkt
19. jun. 2024 - 20. jun. 2024
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Skanderborg Park
Skovsvinget 10
8660 Skanderborg
Tilmeldingsfrist
18. maj 2024
Pris
1.250,00 kr.
Målgruppe
Compliance-ansatte
Åben
1 9

Forløbet henvender sig til dig, som arbejder med 2nd line compliance eller ønsker at blive klædt på til at kunne varetage et job i 2nd line compliance.

Forløbet er relevant for compliancemedarbejdere i både større og mindre institutter, da grundlaget for compliance, herunder inspiration til metoder, redskaber og kommunikation, kan anvendes uanset instituttets størrelse.

Forløbet er IKKE egnet til 1st line medarbejdere, som arbejder for eksempel med behandling af hvidvaskalarmer og/eller kunde onboarding.

Udbytte

  • Du får et stærkt grundlag til at kunne spille en aktiv og værdiskabende rolle i en 2nd line compliancefunktion.
  • Du får opdateret viden om compliances opgaver, herunder anvendelse af complianceredskaber og metoder.
  • Du møder kolleger fra andre institutter, og du får dermed mulighed for at opbygge gode kontakter og et netværk, som sidder med lignende opgaver og udfordringer.
  • Du får inspiration og redskaber til at skabe gode relationer til forretningen.

Mere om indholdet
Complianceforløbet er udviklet i samarbejde med eksperter i finanssektoren, som alle har stor erfaring med compliance i praksis. På den måde sikrer vi, at indholdet passer til din hverdag, og at du kan bruge din nye viden med det samme hjemme i instituttet.

Forløbet rummer teori, redskaber og best-practice indenfor compliance.

Som en vigtig del af de to dage, vil der være konkrete opgaver, som tager udgangspunkt i læringen fra dagene. Arbejdet foregår i grupper. Der vil også være mulighed for at drøfte konkrete udfordringer du har mødt i dit arbejde indtil nu, både med undervisere og de andre deltagere.

Program
Første dag fra kl. 09.00-16.45
Anden dag fra kl. 08.30-16.00

Du kan læse mere om programmet her

Overnatning og middag – egen regning
Hvis du ønsker overnatning og/eller middag på Skanderborg Park Hotel den 19. juni skal du selv kontakte Skanderborg Park reception@skanderborgpark.dk

Der er reserveret nogle værelser. Oplys, at det er Complianceforløb den 19.-20. juni, du skal deltage i. Du skal selv afregne med hotellet.

Om underviserne
Undervisningen varetages af de skarpeste profiler inden for deres felt.

Mød bl.a.:

  • En ekspert fra brancheorganisationen, Lokale Pengeinstitutter, der deler sine indsigter om grundlæggende krav, rammevilkår og nye tendenser indenfor compliance.
  • En erfaren compliance praktikere fra et mellemstort pengeinstitut, der fortæller om compliances opgaver fra risikovurdering, årsplan og undersøgelser til dokumentation og rapportering.
  • En specialist, der gør os klogere på roller, snitflader og samarbejde på tværs af forsvarslinjerne.
  • Finanstilsynet, der fortæller om tilsynets forventninger til compliancefunktionen og om, hvordan et tilsynsbesøg foregår.
  • En compliance specialist, som deler sine 20-års erfaringer om, hvordan du kan samarbejde med forretningen og skabe værdi for instituttet.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt, når afmeldingsfristen er udløbet. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 14 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Din tilmelding sendes videre til Finanssektorens Uddannelsescenter (FU), som er udbyder på kurset. Du vil derfor få alle oplysninger om kurset direkte fra FU gennem deres læringsplatform, Moodle.

Dette kursus er et samarbejde mellem Finanssektorens Uddannelsescenter og Finansforbundet. Finanssektorens Uddannelsescenter står for undervisningen.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund