Menu luk

Compliance: Sådan foretager du en complianceundersøgelse på kredit

Tidspunkt
10. dec. 2024, 13.00 - 15.00
Format
Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
25. november 2024
Pris
250,00 kr.
Målgruppe
Compliance-ansatte
Åben
1 0

På 2 timer får du inspiration og redskaber til, hvordan du kan foretage en complianceundersøgelse på god skik.

Modulet henvender sig til dig, der har deltaget på vores?Complianceforløb.?Modulet kan også være for dig, der allerede arbejder med complianceopgaver på kredit og har brug for inspiration til tilgangen til opgaven.

Modulet er relevant for 2nd line compliancemedarbejdere i både større og mindre institutter. Det er ikke tiltænkt 1. linje kontrolmedarbejder.

Dit udbytte

  • Du får et stærkt grundlag til at kunne spille en aktiv og værdiskabende rolle i dit arbejde med complianceopgaver på kreditområdet
  • Du bliver opdateret på reglerne, tilsynsreaktioner og forventninger til udførelsen af opgaven.
  • Du får værdiskabende complianceviden på fagområdet, herunder inspiration til at identificere relevante complianceundersøgelser og redskaber til at foretage undersøgelserne.
  • Du møder kolleger fra andre institutter, og du får dermed mulighed for at opbygge gode kontakter og et netværk, som sidder med lignende opgaver og udfordringer.

Modulet er praksisnært og tilpasset din hverdag. Vi kommer bl.a. ind på følgende emner

  • Risikovurdering og årsplan på kreditområdet
  • Tilrettelæggelse og udførelse af complianceundersøgelser på området????
  • Inspiration til mulige undersøgelser på kreditområdet og praktiske eksempler
  • Finanstilsynets afgørelser og fokus

Undervejs har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren om eventuelle konkrete udfordringer, du har i dagligdagen.

Program
Undervisningen foregår online på Teams og varer ca. 2 timer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål over chat og med mikrofon. Du skal forvente at være aktiv i dele af kurset og skal derfor være indstillet på at have kamera tændt. Eventuelle gruppearbejdet foregår i break-out rooms.

Der er ca. en times forberedelse til modulet.

Om underviser
Undervisere på modulet er Cecilie Bøttger, complianceansvarlig i kompasbank.

Cecilie har siden 2011 arbejdet med compliance i den finansielle sektor og siden 2021 været complianceansvarlig i kompasbank, en erhvervsbank med hovedfokus på finansiering til små og mellemstore virksomheder (SMV).

Afbud
Da der er begrænsede pladser på dette modul, og efterspørgslen er høj, beder vi dig melde afbud, hvis du efter tilmelding alligevel ikke kan deltage. På den måde kan vi give en anden håbefuld muligheden for at deltage. Du melder afbud ved at få ind på Mit Forbund eller ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk

Du kan gratis melde afbud optil 20 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 20 dage først start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Anden info
Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Din tilmeldinger sendes videre til Finanssektorens Uddannelsescenter (FU), som er udbyder på kurset.
Du vil derfor få alle oplysninger om kurset direkte fra FU gennem deres læringsplatform, Moodle.

Dette kursus er blevet til i samarbejde mellem Finanssektorens Uddannelsescenter og Finansforbundet. Finanssektorens Uddannelsescenter står for undervisningen.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund