Menu luk

Barselsnetværksmøde - Sådan (af)koder du fremtidens kompetencer og den attraktive arbejdsplads

Tidspunkt
19. jun. 2024, 10.00 - 13.00
Format
Netværksmøde
Afholdelsessted
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Kalvebod Brygge 32
1560 København V
Tilmeldingsfrist
5. juni 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Venteliste
1 9

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet barslende medlemmer at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder vil stå for de faglige indlæg. Læs mere om netværksgruppen her.


Den 19. juni 2024 kan du deltage i arrangementet ”Sådan (af)koder du fremtidens kompetencer og den attraktive arbejdsplads."

I dette foredrag deler Caroline Hart Sehested, CEO for FutureTalent.dk og tidligere People & Organisation Director hos Novo Nordisk, ud af implementerbare eksempler på, hvad succesfulde internationale virksomheder gør for at skabe den attraktive arbejdsplads og hvilke kompetencer, der bliver afgørende i fremtiden.

Vi befinder os på et glohedt arbejdsmarked, hvor en million danskere fra januar 2022 til januar 2023 (jobindsats.dk) har skiftet arbejdsspor, og den svære kamp om at tiltrække, udvikle og fastholde de bedste medarbejdere vægtes i dag endnu højere på mange arbejdspladser.

Uforudsigelige tider kalder på uforudsigelige svar.

Vi skal derfor nytænke, hvordan vi kompetencemæssigt forbliver relevante og dermed fremtidssikrer arbejdspladsen i en verden, der er under konstant forandring.

Vi hører ofte, at den bedste måde at forudsige fremtiden er ved at skabe den selv – men hvordan?

Det vil du få svar på til dette foredrag, når Caroline kommer ind på:

  • Hvilke afgørende arbejdstrends vi er nødt til at kende for at skabe den attraktive arbejdsplads
  • Hvordan fremtidens vigtigste kompetencer ser ud
  • Hvorfor ”right-skilling” er så svært
  • Hvordan vi forbereder vi os på og ikke mindst udvikler fremtidens kompetencer
  • Hvilke fem strategiske steps, der kan vække DIN lærings-nysgerrighed, så du kan blive pro til at ”Lære at Lære”, ”Lære at Aflære” og ”Lære at Genlære”

Tilmelding til fysisk deltagelse

Log på og tilmeld dig arrangementet. Vi kører efter først-til-mølle og har begrænset pladser, så skynd dig at få en plads.

Dette er tilmelding til fysisk deltagelse. Hvis du ønsker at deltage online, kan du tilmelde dig her.

Bemærk, at al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies.

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Om foredragsholderen

Caroline Hart Sehested er stifter og CEO i firmaet FutureTalent.dk, som rådgiver virksomheder om, hvordan man skaber den attraktive arbejdsplads med det gode arbejdsliv.

Med mere end 15 års ledererfaring indenfor shipping, energisektoren og pharma-industrien, er Caroline kendt som en pioner indenfor People agendaen og har drevet innovativ og bæredygtig forandring for mange virksomheder bl.a. i Novo Nordisk, hvor hun var Global People & Organisation Director.

Caroline er derudover aktiv foredragsholder, Board Member, facilitator for Executive netværk og du kender hende måske allerede fra hendes værtsrolle på TEDxCopenhagen Future of Work, hvor hun interviewer danske og internationale top erhvervsledere.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund