90 % ledelsesløs organisering - i virkeligheden!

5. dec 2022, 17.00 - 19.30
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10
1560 København V
4. november 2022
Alle medlemmer, Ledere
Åben

Vil du have fingeren på pulsen om dette hotte emne?

Er du enten leder i den finansielle sektor eller blot medarbejder, som gerne vil have nyeste viden om tendenser i forhold til, hvordan virksomhedsstrukturer og måder at arbejde og lede på, ændrer sig, så tilmeld dig dette gå hjem-møde.

Bor du længere væk, eller foretrækker du det virtuelle format, tilbyder vi også dette som webinar. Det kan du finde på under vores øvrige arrangementer.

Indhold
Ann-Christinas oplæg bygger på konkrete redskaber og cases som underbygger den 90 % ledelsesløse metode. En metode, hvor det klassiske hierarki er vendt på hovedet, og hvor medarbejderne forhandler deres egen løn, ansætter deres egne kolleger og laver indholdet i virksomhedens strategi.

Denne metode
er noget flere fremtidsforskere peger på vil vinde frem, og det gør vores oplægsholder efterspurgt. Så vi er glade for at få en travl Ann-Christina til at berige os i sektoren via dette arrangement i Finansforbundet.

Program
Kl. 16.30-17.00: Tjek ind, en kop kaffe og lidt networking med kolleger i sektoren

Kl. 17.00-18.00: Første del af oplægget
Kl. 18.00-18.30: En let bid mad og snakke med kolleger i sektoren
Kl. 18.30-19.30: Anden del af oplægget

Farvel og på gensyn!

Om underviser
Ann-Christina har virksomheden Matzens Ledelsesudvikling, er forfatter og er leder på JAC. Virksomheden har de sidste to år har vundet prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads og de sidste tre år fået titlen som Europas Bedste Offentlige Arbejdsplads.?

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Ann-Christina Matzen

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund