Menu luk

Online kurser

Som medlem af Finansforbundet har du gratis adgang til onlinekurser i blandt andet Word, Excel, videoredigering, it-sikkerhed, jobsøgning og mange flere.

Et af de mest populære onlinekurser på Finansforbundets hjemmeside er kunsten at udfylde og bruge Excelark rigtigt. Ærgrer du dig jævnligt over, at du aldrig har fået det lært fra bunden, eller kunne du bruge et kursus for videregående i den disciplin, så har du muligheden her.

Og der er meget anden viden at tilegne sig, i alt 30 forskellige tilbud af varierende længde – og med emner, der strækker sig fra introduktion til at begå sig på de sociale medier over pc-kørekort til engelskundervisning.

Sådan gør du

Vil du tage et onlinekursus, skal du registrere dig. Derefter får du adgang til alle valgmulighederne og kan hoppe ud og ind, som det passer dig. Du kan altså bruge et ledigt kvarter her og der eller vælge at gøre det i store ryk, hvis du får muligheden.

Kurserne har som introduktion en lille film, som fortæller dig, hvordan du bruger det enkelte tilbud. Du får også et kursusbevis, så du har dokumentation for, at du har gennemført kurset – det kan fx være nyttigt som jobsøgende. I øvrigt er der også et kursus i netop digital jobsøgning.

Tilmeld