Mom§-linje
Sidder du til tider og ønsker et fortroligt rum, hvor du kunne møde ligesindede for at kunne sparre om udfordrende momsmæssige problemstillinger - såvel store som små. Så er dette netværk for dig!
Værdi og udbytte som netværksmedlem
I mom§-netværket vil du som medlem få sparringspartnere, der sammen med dig finder mulige løsninger, om muligt decideret svar på de momsmæssige problemstillinger, som du sidder med. Du får styrket dine momskompetencer og kan se frem til en faglig udvikling – her er der ikke dumme spørgsmål - kun mulige løsninger.

Bliv en del af netværket
Vi er ved at starte netværket op.
Hvis du er interesseret i at blive en del af gruppen og være med til at sætte retningen for netværket, skriv dig på interesselisten for netværket her.
Når vi har nok interesserede medlemmer, inviterer vi til et digitalt interessemøde, hvor vi sammen beslutter emner, møderammer og mødefrekvens.
Umiddelbart er det gratis at være medlem af netværket så frem, at du er medlem af Finansforbundet. Der kan dog komme egenbetaling ift. fx forplejning. Vi dækker heller ikke transport til og fra netværksmøderne.
Som netværksmedlem kan du se frem til at få
- Styrket din faglighed
- Momssparringspartnere med forskellige baggrunde
- Fremdrift i dine sager og problemstillinger
- Din moms liv-linje
Forventninger til dig som netværksmedlem
- Du skal være engageret og aktiv deltagende i netværksmøderne
- Du skal bidrage aktivt til løsning af momsproblemstillinger
- Du skal være indstillet på, at drøftelserne til netværksmøderne er fortrolige
- For at være en del af netværket skal du have arbejdet med moms i praksis i mindst 3 år.
Finansforbundets netværk er skabende fællesskaber
Som netværksmedlem af gruppen kan du forvente et fortroligt forum, hvor fokus er at gøre jer klogere på jeres fagområde, men samtidig skabe et rum til at dele faglige udfordringer og erfaringer.
Dette kræver, at du som medlem er aktiv og engageret til netværksmøderne og bidrager til diskussionerne og erfaringsudvekslingerne. Du skal være indstillet på at dele din viden, erfaringer og ressourcer med resten af gruppen – fx gode råd, løse problemer, anbefale ressourcer eller tilbyde støtte.
Derudover skabes et positivt netværksmiljø ved at behandle hinanden med respekt, at være lyttende, imødekommende og tage hensyn til forskellige synspunkter og perspektiver.
For at skabe værdifulde relationer og fortrolighed har langt de fleste netværksgrupper et maksimalt antal på 20 netværksmedlemmer. Det giver bedre muligheder for at skabe tillid og fortrolighed mellem medlemmerne samt skaber et trygt rum, hvor medlemmerne tør dele erfaringer, udfordringer og idéer åbent.
Det er også vores erfaring, at i mindre netværksgrupper er der større mulighed for, at hvert netværksmedlem får taletid og mulighed for at bidrage aktivt til diskussionerne. Det øger engagementet og sikrer, at alle får værdi ud af netværket. Sidst men ikke mindst giver en mindre gruppe mulighed for mere fokuserede og nuancerede diskussioner samt, at det er lettere at holde overblik over gruppens kompetencer og erfaringer. Det giver en mere målrettet og relevant videndeling, hvor medlemmerne bedre kan hjælpe hinanden.
Kontakt Netværksteamet på
32 66 13 68Er du nysgerrig på denne eller en anden af vores netværksgrupper, kontakt os på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring til os.