Menu luk

OK-forhandlingerne fortsætter i næste uge

Første møde i Forligsinstitutionen sender Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) tilbage til forhandlingsbordet i næste uge.

1 min

Efter sammenbruddet i de centrale partsforhandlinger 9. februar var der i går, onsdag, indkaldt til indledende møde i Forligsinstitutionen mellem Finansforbundet og FA. Det møde resulterede i, at parterne mødes igen tirsdag i næste uge.

Forhandlingerne kommer til at foregå på bagkant af det såkaldte industriforlig, der faldt på plads søndag 19. februar. Det forlig danner normalt baggrund for overenskomster på resten af det private arbejdsmarked.

”Det var et godt første møde i Forligsinstitutionen med en klar anbefaling fra forligsmanden om at genoptage forhandlingerne. Derfor ser vi også frem til at mødes med FA på tirsdag i næste uge, og vi går naturligvis konstruktivt ind i forhandlingerne for at lande et fornuftigt og rimeligt resultat. Det fornemmer jeg også ny vilje til fra arbejdsgiverne”, siger Kent Petersen, formand for Finansforbundet.

"Vi går naturligvis konstruktivt ind i forhandlingerne for at lande et fornuftigt og rimeligt resultat. Det fornemmer jeg også ny vilje til fra arbejdsgiverne”
- Kent Petersen, formand for Finansforbundet

Seneste nyt