Menu luk

5 råd til øget synlighed som TR

Der er mange måder at vise medlemmerne, at du gerne vil dem. Læs om 5 af dem her.

26. okt. 2023
2 min

Ræk ud til dine medlemmer

Send en mail og spørg om noget konkret. Fx: Hvad er en god dag er for dig? Hvis du kunne ændre én ting, hvad ville det så være? Husk ikke at love mere end du kan holde.

Du kan også opfordre til at gribe fat i dig, hvis de har noget, som de gerne vil have vendt.

Gentag opfordringen eksempelvis hver 2. måned. Skriv gerne, at intet er for stort eller småt, og at den enkelte selv bestemmer, om du skal gå videre til lederen med problemstillingen, og at det kan være anonymt.

Vis at du har teten

Fortæl fx om kommende arrangementer i Finansforbud-regi eller giv en status på noget, du mener dine medlemmer kan have gavn af at vide.

Du kan også fortælle om kommende mødedatoer mellem dig og din leder, en uddannelse som du deltager i, gøre opmærksom på en interessant artikler eller kurser.

Der er mange måder at vise medlemmerne, at du gerne vil dem.

Lav aftaler med lederen

Er der et bestemt område (fx bedre trivsel), som du vurderer din afdeling kan have gavn af at stille skarpt på, så aftal med din leder, hvordan I som afdeling kan arbejde med det.

Nogle tillidsrepræsentanter står også for arrangementer, hvor det sociale er i fokus. Dine medlemmer vil helt sikkert lægge mærke til din intention om at gøre en forskel for dem. 

Vær nysgerrig på, hvad du kan gøre bedre

I dialogen med dine medlemmer, så udtryk nysgerrighed i forhold til, hvad de synes, du kan gøre bedre. På den måde viser du nysgerrighed og evne til at lytte.

Tal med dine TR-kolleger

Jo mere I får vendt, hvordan I hver især skaber synlighed om TR på din arbejdsplads, jo mere bevidst bliver du - og kan hente inspiration fra andre.

 

Seneste nyt