Menu luk

85 vurderingsfolk overdrages til Totalkredit

55 pengeinstitutter flytter i den kommende tid deres vurderingsansvarlige til Totalkredit. ”Ved at samle kræfterne kan vi skabe et stærkt fagligt miljø omkring vurdering af ejendomme samtidig med, at pengeinstitutterne samlet set reducerer deres omkostninger til vurdering af ejendomme”, siger Camilla Holm, administrerende direktør i Totalkredit.

25. feb. 2019
2 min

​Den 8. april virksomhedsoverdrages Anni Thøstesen, vurderingsansvarlig for Sydbank i Vejle, sammen med 11andre vurderingsansvarlige (en enkelt har valgt at gå på efterløn) i banken til Totalkredit. Deres løn- og ansættelsesvilkår vil ikke blive forringet ved overdragelsen.

Over 70 vurderingsansvarlige fra andre pengeinstitutter i Totalkredit-samarbejdet rykker ligeledes til Totalkredit frem mod september. Det er Anni Thøstesens indtryk, at de vurderingsansvarlige i Sydbank ligesom hende selv er positive i forhold til at komme over i Totalkredit.

"Arbejdsmæssigt bliver det spændende at komme over i en ny organisation med mange fagfæller. Mulighederne for faglig sparring og intern efteruddannelse vil være meget større end nu, hvor vi er 14 vurderingsansvarlige i Sydbank, der er spredt geografisk over hele landet", siger Anni Thøstesen.

Nyt for Anni bliver det, at hun hovedsageligt skal køre ud hjemmefra, og at hendes arbejdsdag hovedsageligt vil være hos kunden, på landevejen, i pengeinstitutfilialer og hjemme. I Sydbank har hun de seneste 26 år arbejdet i afdelingen på Kirketorvet i Vejle – først som privatrådgiver og siden (efter hun havde læst til ejendomsmægler) boligansvarlig og vurderingsansvarlig.

Forklaringen på, at Anni Thøstesen og de øvrige vurderingsansvarlige i de 55 pengeinstitutter i Totalkredit-partnerskabet overdrages til Totalkredit, er at man ønsker at styrke samarbejdet. Fremover håndteres alle vurderinger af private ejendomme af Totalkredit selv.

"Ved at samle kræfterne kan vi skabe et stærkt fagligt miljø omkring vurdering af ejendomme samtidig med, at pengeinstitutterne samlet set reducerer deres omkostninger til vurdering af ejendomme", siger Camilla Holm, administrerende direktør i Totalkredit.

"Totalkredits styrke er vores lokale, fysiske tilstedeværelse over hele landet. Derfor har det været vigtigt for os at holde fast i, at vurderingsspecialisterne fortsat er lokalt forankrede. Det giver kunderne sikkerhed for, at dem der vurderer deres bolig, kender lokalområdet indgående", fortsætter hun.

I begyndelsen af februar flyttede to vurderingsansvarlige fra Fynske Bank og en fra Dronninglund Sparekasse som de første til Totalkredit. De sidste vurderingsansvarlige ventes at være på plads i Totalkredit 1. september.

Seneste nyt