Menu luk

Vil du forbedre finanssektoren?

Fintech er det nye sort, og der er mange ansatte i finanssektoren, der har stor erfaring og gode idéer til, hvordan branchen kan optimeres med ny teknologi og digitale muligheder. Copenhagen FinTech Lab har netop skudt en idékonkurrence i gang.

17. maj 2018
2 min

I Copenhagen FinTech Lab på Christianshavn sidder en masse kloge hoveder med innovative idéer og udvikler på produkter, der kan gøre finanssektoren mere agil og fremtidsparat. Men der er plads til mange flere gode idéer på fintech-området. 

I den forbindelse har Copenhagen FinTech Lab netop skudt en åben idékonkurrence i gang, og de håber, at Finansforbundets medlemmer ligger inde med noget godt. 

"Mange i sektoren ser forbedringsmuligheder, og deres idéer bliver tit til succeser, fordi de har erfaring fra branchen," siger Simon Schou, Chief Innovation Officer i Copenhagen FinTech, og fortsætter: 

"Flere af idéerne har et kæmpe potentiale, som kan forløses, hvis man får en platform til arbejde med dem på, og den platform vil vi gerne stille til rådighed."  

Startup Weekend og FinTech Week 

Den åbne idékonkurrence løber over de næste uger, indtil Copenhagen FinTech Week skydes i gang mandag d.17. juni. I weekenden op til afholder Copenhagen FinTech Lab en Startup Weekend, og den er ifølge Simon Schou en oplagt mulighed for at arbejde videre, hvis man sidder med en rigtig god idé. 

"Weekenden er en god anledning til at finde et team og videreudvikle på sin idé. Så vi håber på, at få nogle rigtigt gode idéer i konkurrencen, og at nogle af dem, der byder ind, også vil melde sig til denne her Startup Weekend, så de kan arbejde videre med deres idé." 

Vinderen af idékonkurrencen bliver afsløret i løbet af den efterfølgende Copenhagen FinTech Week, og det er Finansforbundet, der uddeler prisen. 

 

Læs mere om Copenhagen FinTech Week og tilmeld din idé til konkurrencen her.

Læs mere om Startup Weekend i Copenhagen FinTech Lab her

Seneste nyt