Menu luk

Med på en bølge af begejstring

Der er gang i ansættelserne og højt humør hos finans-it virksomheden Festina Finance, der netop har vundet årets gazellepris efter en 48-dobling af sin fortjeneste på fire år.

9. dec 2018
2 min

​Stoltheden og glæden er ikke til at tage fejl af blandt medarbejderne hos Festina Finance, der forleden blev kåret til Danmarks nye gazellevinder af Børsen.

Det fortæller Gitte Arrengaard Andreasen, der kom om bord i software-virksomheden som forretningsanalytiker for en måned siden, men ikke længere er det nyeste blandt de godt 50 medarbejdere i Værløse.

"Mange er blevet ansat indenfor de seneste år, og selv om jeg er så ny, er der allerede blevet ansat en mere. Her er fart på, men alle er flinke til at forklare og hjælpe hinanden på kryds og tværs, så jeg er kommet hurtigt i gang med at arbejde selvstændigt."

Festina Finance sælger software, der hjælper rådgivere med at skabe hurtigt overblik over en forbrugers økonomi og blev stiftet i 2007. Efter nogle år med solide underskud, lykkedes det virksomheden at få hul på markedet med et salg til Lån & Spar Bank og derefter til alle de banker, der samarbejder med datacentralen SDC.

Især de seneste fire år er det gået stærkt, væksten kan ifølge Børsen opgøres til 4.750 procent - sidste år havde virksomheden en bruttofortjeneste på 47,5 millioner kr.

Godt bytte

Gitte Arrengaard Andreasen var 24 år i BRF Kredit, men valgte at skifte nogle år efter, at Jyske Bank overtog.

"Jeg trives med, at man her ikke går meget op i, hvem der er chefer. Der er en uformel stemning og beslutningerne træffes hurtigt".

Selv om der er travlt hos Festina Finance, har Gitte Arrengaard Andreasen som nyansat fået at vide, at der ikke er forventninger om, at hun arbejder over:

"Beskeden er, at vi som udgangspunkt skal holde os på normalt antal arbejdstimer og ikke skal sidde her sent. Selv om der er travlt, er stemningen rigtig behagelig, og her er energi og arbejdsglæde. Jeg har bestemt ikke fortrudt mit skifte."

Seneste nyt