Menu luk

Fusion skaber landets 7. største uddannelsesinstitution

Uddannelserne til finansøkonom og financial controller i Region Syddanmark vil fremadrettet ske på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, der er resultatet af en fusion mellem Erhvervsakademi Lillebælt og University College Lillebælt.

3. sep. 2018
1 min

​Siden 1. august har 41 uddannelser, 10.000 studerende og mere end 1.000 ansatte været en del af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, som er navnet på fusionen af Erhvervsakademi Lillebælt og University College Lillebælt. Målt på størrelsen er det den syvende største uddannelsesinstitution, og fusionen åbner op for nye samarbejder på tværs af uddannelser målrettet det private og det offentlige. Det gælder eksempelvis uddannelserne i finansøkonom og financial controller.

Ved at slå kræfterne sammen forventer UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole fremadrettet at få flere muskler til at etablere nye uddannelser og skabe endnu bedre betingelser for, at studerende og medarbejdere i samarbejde med omverdenen kommer med løsninger, der gør en forskel i virkeligheden.

Lokalt vil der være fokus på at styrke uddannelsesmiljøerne på tværs af de eksisterende campusser i Odense, Vejle, Svendborg, Fredericia og Jelling. Det skal blandt andet ske gennem en styrket indsats i forhold til studentervæksthuse, fælles læringslaboratorier og attraktive faglige og sociale studieaktiviteter.

Seneste nyt