Menu luk

15 procent flere medarbejdere på et år

DLR Kredit har udvidet medarbejderstaben fra 165 primo 2017 til 190 i år, hvilket blandt andet hænger sammen med, at bruttoudlånet steg med 50 procent fra 2016 til 2017.

12. feb 2018
1 min

​DLR Kredit, der er ejet af 58 pengeinstitutter, har vind i sejlene.

2017-regnskabet, der blev offentliggjort forleden, viser et resultat på 1.126 millioner kroner. Bruttoudlånet udgjorde i 2017 35,2 milliarder kroner, hvilket er 50 procent mere end i 2016 og det største bruttoudlån nogensinde.

Det øgede forretningsomfang kan også aflæses i medarbejdertallet. I begyndelsen af 2017 beskæftigede man 165, og det tal er vokset til 190 et år senere – svarende til en stigning på 15 procent. Siden årsskiftet er der alene kommet 19 nye medarbejdere til i DLR Kredits hovedsæde i Nyropsgade i København.

"DLR Kredit har de seneste år været igennem en transformation, hvor vi rykker tættere på aktionærpengeinstitutterne og samtidig ser et voksende forretningsomfang. Vi ønsker at stå til rådighed og fremme den gode relation til samarbejdspartnerne, der formidler DLR Kredits lån og vi har derfor taget en beslutning om at øge antallet af kollegaer i organisationen. Det skal være med til at styrke DLR Kredit fremover og bidrage til en fortsat positiv udvikling", siger Jens Kristian A. Møller, administrerende direktør i DLR Kredit.

Det er især i afdelingen for udlån, at medarbejdertallet er øget det seneste års tid, men virksomheden har også øget bemandingen inden for HR og Kommunikation og sat endnu mere fokus på samarbejdet med aktionærpengeinstitutterne, der formidler DLR Kredits lån. To tredjedele af realkreditinstituttets udlån sket til landbruget.

Seneste nyt