Menu luk

Få ro i sjælen

Til tider føles det for mig utroligt tyngende at jeg oven i studiestresset, skal få overblik og planlægge min karriere. Det digitale karriereunivers, som du som medlem har adgang til, er en stor hjælp til at få skabt overblik, eftersom alt er samlet et sted.

16. jan. 2017
1 min

Som studerende kan det være overvældende at skulle tage stilling til sin karriere: at tage stilling til, hvad man vil, få overblik over sine styrker/svagheder, at gå i gang med at søge (hvor starter man og hvordan skriver man en ansøgning?!) og så videre.

Til tider føles det for mig utroligt tyngende, at jeg oven i studiestresset, skal få overblik og planlægge min karriere. Det digitale karriereunivers, som du som medlem af Finansforbundet har adgang til, er en stor hjælp til at få skabt overblik, eftersom alt er samlet et sted (CV, afklaringsøvelser, karriereplan og mål) og så er det super nemt at bruge. Da jeg ikke har uanede mængder tid, er det en kæmpe fordel, at jeg løbende kan opbygge min karriereplan og gøre det i fastsatte rammer frem for blot at skrible tankerne ned på et papir.

Hvis du har et studiejob i sektoren, har du desuden adgang til karrieresamtalerne, der også er utroligt givende. Her kan du blive guidet i den rigtige retning med konkrete værktøjer og få inspiration baseret på dine ønsker og kundskaber - ret så nødvendigt for studerende som mig. Jeg kan derfor stærkt anbefale, at prøve universet og hvis muligt samtalerne af, om ikke andet for at få ro i sjælen over, at du er i gang!

Prøv karriereuniverset her

Se øvrige muligheder for karriererådgivning her

Seneste nyt