Menu luk

Mød Winnie

Winnie Emmeline Ingemansen er nyt medlem af bestyrelsen for Finansforbundet Sydbank Kreds. Hun blev valgt på forårets generalforsamling

12. okt 2023
2 min

Hvorfor kaldte jobbet som kredsbestyrelsesmedlem på dig?

”Som tillidsrepræsentant arbejdede jeg rigtig meget med trivsel. At være med til at rykke ledelsen gav meget mening, og jeg havde et rigtig tæt samarbejde med kredsen. Derudover føler jeg, at jeg deler det samme menneskesyn og værdisæt som mange tillidsvalgte har. Det gode stærke fællesskab kombineret med, at vi kæmper for det samme – det er rigtig vigtigt for mig.”

Hvad er din baggrund?

”Jeg har arbejdet i Sydbank i næsten fem år. Ud over at være tillidsrepræsentant har jeg været forretnings- og proceskonsulent og senest arbejdet i HR. Jeg udformede blandt andet kontrakter og arbejdede med mange andre ting, som samlet har givet mig en rigtig god indsigt i både HR-delen og i, hvordan forretningen fungerer i det hele taget.”

Hvad ser du frem til som nyt kredsbestyrelsesmedlem?

”Jeg glæder mig til at skabe og rykke ved ting, og til tværfagligheden i jobbet - og også til den personlige udvikling, der helt sikkert ligger i det.
Jobbet giver mening for mig, fordi jeg kommer til at gøre en forskel og kan hjælpe andre. Også via det strategiske med at være med til at flytte Sydbank til at blive en endnu bedre arbejdsplads, end den er i dag. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære mine nye kolleger i kredsen endnu bedre at kende.”

Lær Winnie at kende

  • Hun bor i Kolding
  • Er gift med Henrik og sammen har de Konrad på 11 måneder
  • Dyrker crossfit
  • Går op i god mad og kaffe
  • Prioriterer tid til venner og veninder
  • Elsker is

Seneste nyt