Menu luk

SEU'en er lige på trapperne

I næste uge sender banken en invitation til alle medarbejdere om at deltage i bankens engagementsundersøgelse, der handler om arbejdsglæde og loyalitet.

31. aug. 2022
1 min

Undersøgelsen, som er anonym, finder sted hvert andet år og det er vigtigt både for banken og for hver enkelt ansat, at man får en samtale i afdelingen om, hvordan trivslen opleves.

God trivsel giver god energi – og det kan både kolleger og kunder mærke.

Fra kredsbestyrelsens side er Gitte Larsen og Helle Krogh stærkt involveret i arbejdet med engagementsundersøgelsen, både i forberedelsen og den efterfølgende proces, da vi deltager i bankens SEU-udvalg. Udvalget, som også består af Else Guldager og Anne Uldbjerg fra HR, er et underudvalg til SU.

Husk at svare og husk at svare ærligt.

Tænk også lidt tilbage i tid, så det ikke alene bliver et øjebliksbillede. Hvad er godt og hvad kan blive bedre.

Spørgsmålene er udformet, så de meget gerne skulle komme rundt om alt det vigtigste.

Der er mulighed for at uddybe holdninger og komme med input under Kommentarer, og det vil vi gerne invitere til, at I benytter jer af. Alt bliver læst.

Når Ennova har bearbejdet alle data, holder hver afdeling et møde om undersøgelsens resultat. Udover jeres leder, har afdelingens tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant på forhånd sat sig grundigt ind i, hvilke udfordringer der skal arbejdes med – og hvad der allerede virker supergodt hos jer.

Hvis I ikke har en tillidsrepræsentant i jeres afdeling er det måske nu, du skal prikke din kollega på skulderen – eller selv overveje at stille op. Kontakt meget gerne os i kredsen på ffsydbankkreds@sydbank.dk hvis du vil høre mere.

Endnu engang – vi opfordrer ALLE til at svare på undersøgelsen.

Samarbejde

 


Emner

Seneste nyt