Menu luk

Det er aldrig for sent at gøre en forskel

May Ysbæk-Nielsen færdiggjorde sin uddannelse til tillidsrepræsentant, kort før hun fyldt 60 år og glæder sig over, at hun nu er klædt på til at gøre en forskel for kollegerne i Møns Bank.

5. okt. 2021
2 min

Ja, hvorfor ikke, tænkte May Ysbæk-Nielsen, da hun i efteråret 2019 blev spurgt af fællestillidsrepræsentant Nathalie Petersen, om hun havde lyst til at stille op og blive valgt til tillidsrepræsentant.
Om lidt er der gået to år, og May er i mellemtiden fyldt 60 år og har gennemført Finansforbundets uddannelse til tillidsrepræsentant, mens samfundet i store perioder har været lukket ned på grund af coronapandemien.

”Jeg er glad for at være tillidsrepræsentant. Det kræver lidt tid, før man er i gang, men nu er der lagt faste møder i kalenderen med henholdsvis personaleafdelingen i banken og med min TR-kollega, hvor vi deler viden og udveksler erfaring. Man får en masse viden om, hvad der foregår på arbejdspladsen, når man er tillidsrepræsentant”, siger May.

Hun har deltaget i en svær samtale som bisidder for en kollega, hvilket normalt ikke hører til de sjoveste opgaver som tillidsrepræsentant.

”Det viste sig heldigvis at være en god oplevelse, fordi jeg føler, at ledelsen og jeg gennemførte samtalen på en meget ordentlig måde”.

Savner netværk med andre tillidsrepræsentanter

May er glad for, at hun har taget den uddannelse, som Finansforbundet tilbyder til nye tillidsrepræsentanter.

”Uddannelsen til tillidsrepræsentant har givet mig meget, som jeg kan bruge både i mit arbejde og privat – blandt andet om hvordan du kommunikerer. Den kan jeg godt anbefale”.

Desværre blev en stor del af uddannelsesdagene gennemført virtuelt på grund af coronasituationen.

”Der har indimellem været nogle lange dage foran skærmen, og muligheden for at netværke med de andre kursister over en kop kaffe i pausen har ikke været der. Det har jeg savnet. Heldigvis skal mit uddannelseshold snart mødes fysisk til et heldagsarrangement i København, hvor der bliver mulighed for at netværke”, siger May med et smil.

Hun arbejder som fondsspecialist i Møns Bank, hvor hun har været i fire år. Tidligere har hun været 10 år i nu hedengangne Max Bank, ligesom hun også har været i BEC som konsulent og en kort afstikker i Handelsbanken.

Når der til november skal vælges tillidsrepræsentanter i de fleste af finanssektorens virksomheder, er May Ysbæk-Nielsen klar til at tage en ny tørn.

Seneste nyt