Menu luk

Lyst til at rykke tættere på

Marco Roed Ditlevsen fra Servicecenter Silkeborg blev valgt som 1. suppleant til kredsbestyrelsen ved årets generalforsamling. Han har fået appetit på mere efter fire år som tillidsrepræsentant.

22. mar. 2024
1 min

”Jeg har valgt at stille op som suppleant for at få mere indsigt i, hvad det helt præcist vil sige at være en del af kredsbestyrelsen. På sigt kan jeg godt se mig selv stille op til den”.

Der var kampvalg på generalforsamlingen i Finansforbundet Jyske Bank Kreds - også til de tre poster som suppleanter til kredsbestyrelsen. 

Marco Roed Ditlevsen, der er Senior Operations & innovation officer i Servicecenter Silkeborg, vandt posten som 1. suppleant med tre stemmer mere end Louise Kofod Sonnesen, Roskilde Privat. Den tredje suppleantpost gik til Carsten Hougaard Nielsen, Private Banking Nord.

I spil i større perspektiv

Marco Roed Ditlevsen, der har arbejdet i banken i ni år og været tillidsrepræsentant siden ’20, lovede i sin korte valgtale blandt andet, at han ville arbejde for ”at holde banken op på at gøre, hvad den kan for de medarbejdere, som gør alt, hvad de kan for banken hver dag.”

”Min primære drivkraft i forhold til det faglige arbejde er, at jeg gerne vil gøre en forskel for medarbejderne i banken. Jeg deltog i landsmødet sidste år, og det gav mig en øget forståelse for, hvordan de ting, vi arbejder med i kredsen, også kommer i spil i et større politisk perspektiv”.

Han forklarer, at han føler sig tiltrukket af arbejdet i kredsen, men stadig har meget at lære i forhold til arbejdet i den.
”Jeg synes heller ikke, jeg er helt færdig med at være på gulvet og lære af det som tillidsrepræsentant. Derfor er posten som suppleant perfekt for mig på nuværende tidspunkt.”

 

Min primære drivkraft i forhold til det faglige arbejde er, at jeg gerne vil gøre en forskel for medarbejderne i banken
- Marco Roed Ditlevsen, tillidsrepræsentant i Servicecenter Silkeborg
Fra venstre: Carsten Hougaard Nielsen, Louise Kofod Sonnesen og Marco Roed Ditlevsen

Seneste nyt