Menu luk

Din krop kan tale

Generalforsamlingens deltagere blev varmet op med psykologisk entertainer Niels Krøjgaards overbevisende forestilling.

24. mar. 2023
1 min

”Hvis nogen er i tvivl, så er det, I har set i dag, svindel og bedrag. Hvor meget I end har lyst til det, så kan det ikke bruges i den daglige kundekontakt”.

Niels Krøjgaard var første indslag på generalforsamlingen i Finansforbundet Jyske Bank Kreds, og han fik deltagernes fulde opmærksomhed med sin psykologiske forestilling, som involverede en stribe af deltagerne i salen.

Blandt andet demonstrerede han overlegent, hvordan han ud fra kropssproget kan slutte sig til, hvorvidt personer lyver eller ikke.

Meget overbevisende var det også, da han bad en deltager lukke øjnene og forestille sig, at hun trådte ind i hans – for hende totalt ukendte – stue og derinde vælge en genstand. Han gættede naturligvis, at hun valgte en bog, og havde ydermere på forhånd tegnet den.

En anden kvinde bad han tænke på en kær person. Han gættede, at det var hendes datter og at hendes navn er Charlotte.

På den måde fortsatte han med at imponere og overraske deltagerne, men han rundede altså af med at sige, at det hele var svindel.
”Jeg arbejder også med den ægte psykologi. Din krop kan faktisk tale”, sagde han, der ud over sit selvudnævnte humbug-show i øjeblikket arbejder med et foredrag om svindlerens psykologi.

 

”Hvis nogen er i tvivl, så er det, I har set i dag, svindel og bedrag. Hvor meget I end har lyst til det, så kan det ikke bruges i den daglige kundekontakt”.
- Niels Krøjgaard - psykologisk entertainer

Seneste nyt