Menu luk

Mød kandidaten: Suppleant

Marianne Bjørn Winther stiller op som suppleant ved generalforsamlingen 19. april 2024

12. apr. 2024
2 min

​Marianne Bjørn Winther

Opstiller som suppleant

Connect med og følg Marianne: LinkedIn

"Fokus på fællesskab, indflydelse og arbejdsglæde – sammen skaber vi en stærk og positiv fremtid"

Jeg stiller op som suppleant til bestyrelsen, da jeg brænder for arbejdsfællesskabet og at gøre en forskel for mine kolleger. Med mere end 30 år i Nordea, hvoraf jeg de 20 år også har været engageret i fagforeningsarbejde som tillidsrepræsentant og fællestillidsrepræsentant i PeB Region Sjælland, bringer jeg en solid erfaring med mig. 

For eksempel har jeg været aktiv deltager i Finansforbundets landsmøder siden 2017, hvor jeg har været med til at udforme Finansforbundets politiske retningslinjer.

Mine prioriteter og værdier:

  • Arbejdsglæde er en hjertesag for mig, og jeg tror på, at vi alle fortjener at føle os glade og engagerede på arbejdspladsen
  • Balance i arbejdslivet og fokus på arbejdsglæde er nogle af de områder, jeg vil arbejde for at forbedre
  • En arbejdsplads, hvor der er plads til alle, og hvor der tages hensyn til vores forskellige livsfaser
  • Jeg stræber altid efter at finde de bedste løsninger. Løsningerne kommer ikke uden nysgerrighed og konstruktiv dialog – altid med en positiv indgangsvinkel
  • Respekt, empati og at sikre, at vi behandler alle på en god måde
  • Forebyggelse af stress er et emne, jeg lægger særligt stor vægt på. Vi skal undgå stress ved at skabe et støttende og afbalanceret arbejdsmiljø
  • Meget skal tages alvorligt – men vigtigheden af et godt grin og en positiv indstilling gør også en kæmpe forskel for mig. Et smil og godt humør kan gøre manges dage lysere 

I alle mine år som tillidsrepræsentant har jeg tilbudt sparring og støtte til medlemmer, og dette arbejde har givet mig ekstra meget energi. At kunne være der for andre og samtidig få en tak betyder utrolig meget og gør mig både rørt og stolt over at være tillidsvalgt. 

Jeg er vant til at have dialog med ledelsen og har en god forståelse for, hvad der rører sig i banken. Med min erfaring som fællestillidsrepræsentant og mit tætte samarbejde med andre tillidsrepræsentanter i Nordea Danmark, er jeg sikker på, at jeg kan bidrage positivt til bestyrelsens arbejde.

Til sidst håber jeg, du vil huske dette budskab: Du er vigtigst! Husk at lytte til dig selv og mærke efter, hvad der virkelig betyder noget for dig, uanset hvor du befinder dig i livet eller i din karriere. Dit velvære og din tilfredshed har den største betydning, så sørg for at prioritere dig selv og dine behov.

Jeg håber, at deltagerne på generalforsamlingen vil give mig jeres tillid som suppleant til bestyrelsen. Lad os sammen fortsætte med at gøre vores fagforening til et stærkt og inkluderende fællesskab, hvor vi støtter hinanden. 

Seneste nyt