Menu luk

”Vi talte om foredraget i flere dage”

Hanney Gerhard Stoklund blev positivt overrasket, da han deltog i Finansforbundet i Nordeas arrangement med Mia Wagner, der er kendt fra Løvens Hule på DR.

17. jul. 2023
2 min

”Der var næsten kun kvinder mødt op, så jeg tænkte i første omgang, at det nok var mest henvendt til dem.”

Hanney Gerhard Stoklund, Senior AML & Sanctions Processing Specialist, forbinder Mia Wagner med feminisme i kraft af, at hun er medstifter af virksomheden Nordic Female Founders.

”Hun er jo feminist, det ved jeg også fra tv, hvor jeg har set hende i Løvens Hule. Men da en kvindelig kollega spurgte mig, om jeg ikke skulle med til foredraget, tog jeg med,” siger han.
Han tilføjer, at han intet har imod feminister, men måske ikke troede, at foredraget ville byde på så meget for ham.

Jeg følte mig mere motiveret

Men det var en god beslutning at tage med, skulle det vise sig:

”Mia Wagner var virkelig spændende at høre på, jeg tog meget med mig derfra. Hun fortalte blandt andet om sine egne udfordringer, om hvordan hun selv havde håndteret pres og stress og gevinsterne ved at skrue tempoet ned,” fortæller Hanney Gerhard Stoklund.

”Jeg gik faktisk derfra og følte mig meget motiveret. Jeg fik en følelse af at kunne mere, end jeg selv går og tror. Kollegaen og jeg talte også om foredraget i flere dage efter. Om gode pointer, der var i det, og hvordan vi kan oversætte det til vores egen hverdag. At det ikke er lig med øget produktivitet at arbejde konstant.”

Det er ikke første gang den travle familiefar har deltaget i et af Finansforbundet i Nordeas arrangementer:

”Efter den seneste oplevelse tænkte jeg også, at jeg gerne vil deltage i flere af arrangementerne – det skal lige være praktisk muligt i en travl hverdag. Men det var helt sikkert en god oplevelse.”

Hold øje med kalenderen

Finansforbundet i Nordeas arrangement med Mia Wagner blev holdt i Metro i maj måned for medlemmer og ikke-medlemmer.

Til efteråret vender Finansforbundet i Nordea tilbage med flere arrangementer. Når de er planlagt, kan de ses i kalenderen på Intra, som du finder her (link kræver adgang til Nordeas net).

Finansforbundets arrangementer for alle medlemmer kan ses her.

Seneste nyt