Menu luk

”Jeg har verdens bedste kolleger” – seks Skulderklap-vindere blev fejret

Claus, Dorte, Guru, Lone, Martin og Stine fik taler, frokost og et legat på 5.000 kr. hver, da årets seks modtagere af Skulderklappet blev fejret.

16. maj 2022
3 min

Finansforbundet i Nordeas Skulderklap-pris er en helt særlig anerkendelse fra kollega til kollega, som nu er blevet uddelt for 31. gang!

Deltagerne kan altid fortælle sjove og pudsige historier om, hvordan de blev overrasket noget så eftertrykkeligt, da det blev afsløret, at de var blandt modtagerne af prisen.

”Jeg ved godt, hvad I vil!”

Men det er ikke altid, at det går, som kollegerne planlægger det. Én af årets Skulderklap-modtagere kunne berette om, hvordan hun hele to gange ved en fejl blev ønsket tillykke, før overraskelsen skulle finde sted – og ovenikøbet passede hun også mailboksen for den medarbejder, som havde indstillet hende og så en mail om den planlagte overraskelse. Men så kunne hun overraske tilbage: ”Jeg ved godt, hvad I vil”, da kollegerne forsøgte at tage fusen på hende! På den måde fik alle en uventet ekstra sjov dag.

Alle de 66 kolleger, der i efteråret blev nomineret af kollegerne til Skulderklap-prisen, fik før jul morgenmad eller lignende af Finansforbundet i Nordea, til, når de nominerede skulle overraskes.

De seks Skulderklap vindere med deres diplomer. Fra venstre Claus Harring, Lone Hviid Aarestrup, Martin Bækhøj, Dorte Elisabeth Madsen, Guru Suresh Pardeshi og Stine Vestergaard.

Frokost i de højere luftlag

Det er traditionen, at de seks vindere af prisen fejres ved en sammenkomst med Finansforbundet i Nordeas bestyrelse og sekretariat omkring 12. januar, der er fagforeningskredsens fødselsdag.
Corona har betydet, at fejringen sidste år måtte være virtuel, og i år blev den flyttet til april.
Dorrit Brandt, formand for Finansforbundet i Nordea, ønskede de seks super-kolleger tillykke og læste nominerings-begrundelserne op ved prisoverrækkelsen på Metro i København, og vinderne fortalte, hvordan de var blevet overrasket.

”Jeg har verdens bedste kolleger”, som en af vinderne sagde.

Efter prisoverrækkelsen blev Skulderklap-vinderne inviteret på frokost i de højere luftlag – nemlig ’Meyers i Tårnet’ på Christiansborg.

Endnu engang TILLYKKE til de seks legatmodtagere:

  • Claus Harring, Fokus-team Business Banking DK
  • Dorte Elisabeth Madsen, Bolig og IP-specialister Sjælland
  • Guru Suresh Pardeshi, Web Channel Office
  • Lone Hviid Aarestrup, Private Banking Formueforvaltning – Aarhus
  • Martin Bækhøj, Formueforvaltning Odense
  • Stine Vestergaard, Rudkøbing

Artikler med Skulderklap-vinderne

Skulderklappet betyder meget for mig
Læs om Guru Sureshi Pardeshis oplevelse af at modtage anerkendelsen fra kollegerne og vinde Skulderklappet

Jeg er frisk på at give det et skud
Læs artiklen med Stine Vestergaard som ny tillidsrepræsentant i vores medlemsblad. Her fortæller hun også om, hvordan hun frygtede, at der var fyringer på vej, da kollegerne overraskede hende og fortalte, at hun var blandt Skulderklap-vinderne

Få en kollega med i fællesskabet og bliv belønnet

Jo flere finansansatte, der er medlem, jo stærkere står vi. Derfor har Finansforbundet en hvervekampagne, hvor du får et gavekort til 100-vis af butikker på 400 kr., hver gang du hjælper os med at skaffe et nyt betalende medlem. Alle nye medlemmer bydes velkommen med gratis medlemskab de første tre måneder. Se mere her.

Seneste nyt