Menu luk

Mangfoldighed. Skulderklap. Outsourcing. Læs dit nye medlemsblad her

Læs artikler om værdien ved mangfoldighed og inklusion, Nordeas outsourcing af dele af Technology, om hvordan det er at vinde Finansforbundet i Nordeas skulderklap og mange, mange andre artikler i marts-nummeret af Finansforbundet i Nordeas medlemsblad.

17. mar. 2021
2 min

Hvis du er medlem af Finansforbundet i Nordea, lander vores medlemsblad meget snart i din postkasse. Du kan allerede nu læse bladet online her!

I bladet kan du læse artikler om mange emner:

  • Blog om privatøkonomi – privatrådgiver bruger sine egne erfaringer, når hun blogger
  • Mangfoldighed og inklusion – du performer bedre, når du kan være dig selv
  • Den mentale sundhed efter et år med corona
  • Styrkede relationer skaber bedre resultater – formandskabets beretning
  • ’Jeg vil altid huske den hæder’. Armin fik Skulderklappet
  • Post-corona: Vi skal bruge erfaringerne til at øge fleksibiliteten og øge trivslen
  • Nordeas outsourcing af dele af Technology kan føre til dårligt omdømme og sårbare processer
  • Følelser tænkes ind i kunderejsen
  • Jomfruen tæmmede enhjørningen – 30 år med Finansforbundet i Nordea
  • Som man råber i skoven, får man svar – formanden Dorrit Brandts leder

Magasinet Finans

Magasinet Finans' marts-nummer har artikler om bl.a. hvidvask, fintech-iværksætteri, pauser, corona-fritid og ligestilling. Læs det her.

Har vi din rigtige mailadresse?

Har du fået nyt telefonnr., adresse eller andet? 
Log ind på "Mit forbund" og tjek at dine oplysninger er registeret korrekt. 
Vi sender mails til den e-mailadresse, du har registreret – for nogle vil det være en Nordea-mail, for andre vil det være en private mailadresse. Får du ikke nogen mail, er det fordi den registrerede kontaktinfo ikke korrekt.

News in English?

Ønsker du at modtage særskilte nyhedsbreve fra Finansforbundet på engelsk, så skriv til member@finansforbundet.dk sammen med dit medlemsnummer. Giv meget gerne tippet videre, hvis du har en kollega, der er medlem af Finansforbundet, og som ikke er dansk-talende.

If you wish to receive special newsletters from Finansforbundet in English, then please send an email to member@finansforbundet.dk together with your membership number.

Tidligere medlemsblade

Du kan finde tidligere udgivelser her.

Du kan finde tidligere udgivelser af Magasinet Finans her.

Forslag til historier?

Har du forslag til nye historier, hører vi gerne fra dig. Skriv en mail til Finansforbundet i Nordeas kommunikationsrådgiver på jesper.kiby.denborg@nordea.com eller den politiske kommunikationsansvarlige på mona.svan@nordea.dk.

Næste blad udkommer til maj 2021.

Afmelding af fysisk blad

Mange medlemmer foretrækker at læse det fysiske blad (især ved længere artikler), mens andre foretrækker at modtage det digitalt - og atter andre foretrækker et mix.

Ønsker du at gå 100 % digitalt, kan du heldigvis let afmelde at modtage bladet i din postkasse: Kontakt Finansforbundets medlemsservice på tlf. 32 66 13 76 eller medlem@finansforbundet.dk og fortæl, om du ønsker at afmelde alle blade, kun Magasinet Finans (Finansforbundets blad, der udkommer 6 gange årligt) eller kun Finansforbundet i Nordeas blad (udkommer 3 gange årligt).

Papiret til Magasinet Finans og til Finansforbundet i Nordeas blad kommer i øvrigt fra svenske skove, og her er betingelsen, at der plantes nye træer 1:1 for hver gang, træer fældes og anvendes til papirproduktion.

Seneste nyt