Menu luk

Kontraktansatte. Hjælp til afskedigede. Investér i dig selv. Læs dit nye medlemsblad her

Læs artikler om podcast, gratis karriereudviklingstilbud, kontraktansatte, Nordeas Job Mobility-team og meget andet i maj-nummeret af Finansforbundet i Nordeas medlemsblad.

27. maj 2021
3 min

Hvis du er medlem af Finansforbundet i Nordea, lander vores medlemsblad meget snart i din postkasse. Du kan allerede nu læse bladet online her!

I bladet kan du læse artikler om mange emner:

 • Podcast med Dorrit Brandt og Bjørn Bøje Jensen – behind the scene
 • Afskedigede hjælpes videre til nye job i og uden for Nordea
 • Flirten med en anden bank varede kort. Nordea-kulturen ‘trak’ Annika Andersen tilbage
 • Fuldt hus af tillidsrepræsentanter i Business Banking Vest
 • Investér i dig selv og find gratis kursus i Finanskompetencepuljen – det gjorde Stine Nørregren Bæk
 • Belongingness i Nordea – Nordea og Finansforbundet i Nordea skaber nye rammer for fællesskabet
 • Generalforsamlingen – rekordmange spørgsmål og refleksioner
 • Kontraktansatte i søgelyset – Finansforbundet i Nordea har mange tilbud, selv om de ikke er omfattet af standardoverenskomsten
 • Ny tillidsrepræsentant i Business Banking i Odense: ’Jeg vil gøre en forskel’
 • Bjørn Bøje Jensen: Tillidsrepræsentanter er vigtige
 • Regnskabets time – formanden Dorrit Brandts leder

As usual, the second last page is in English:

 • Network of International Members in Finansforbundet invites its members to social activities and guidance in understanding the unwritten rules in Denmark

Har vi din rigtige mailadresse?

Har du fået nyt telefonnr., adresse eller andet? 
Log ind på "Mit forbund" og tjek at dine oplysninger er registeret korrekt. 
Vi sender mails til den e-mailadresse, du har registreret – for nogle vil det være en Nordea-mail, for andre vil det være en private mailadresse. Får du ikke nogen mail, er det fordi den registrerede kontaktinfo ikke korrekt.

News in English?

Ønsker du at modtage særskilte nyhedsbreve fra Finansforbundet på engelsk, så skriv til member@finansforbundet.dk sammen med dit medlemsnummer. Giv meget gerne tippet videre, hvis du har en kollega, der er medlem af Finansforbundet, og som ikke er dansk-talende.

If you wish to receive special newsletters from Finansforbundet in English, then please send an email to member@finansforbundet.dk together with your membership number.

Tidligere medlemsblade

Du kan finde tidligere udgivelser her.

Du kan finde tidligere udgivelser af Magasinet Finans her.

Forslag til historier?

Har du forslag til nye historier, hører vi gerne fra dig. Skriv en mail til Finansforbundet i Nordeas kommunikationsrådgiver på jesper.kiby.denborg@nordea.com eller den politiske kommunikationsansvarlige på mona.svan@nordea.dk.

Næste blad udkommer til november 2021.

Afmelding af fysisk blad

Mange medlemmer foretrækker at læse det fysiske blad (især ved længere artikler), mens andre foretrækker at modtage det digitalt - og atter andre foretrækker et mix.

Ønsker du at gå 100 % digitalt, kan du heldigvis let afmelde at modtage bladet i din postkasse: Kontakt Finansforbundets medlemsservice på tlf. 32 66 13 76 eller medlem@finansforbundet.dk og fortæl, om du ønsker at afmelde alle blade, kun Magasinet Finans (Finansforbundets blad, der udkommer 6 gange årligt) eller kun Finansforbundet i Nordeas blad (udkommer 3 gange årligt).

Papiret til Magasinet Finans og til Finansforbundet i Nordeas blad kommer i øvrigt fra svenske skove, og her er betingelsen, at der plantes nye træer 1:1 for hver gang, træer fældes og anvendes til papirproduktion.

Seneste nyt