Menu luk

Har du verdens bedste kollega?

Nu er det tid til at påskønne en skøn kollega, som gør arbejdsdagen bedre for dig og dine kolleger. Sidste frist er 15. oktober 2021

29. sep 2021
3 min

Har du en helt særlig kollega? En som altid er der for dig og dine kolleger? En som spreder overskud, godt humør eller er fuld af kreative indslag og sociale initiativer?

Så er det nu, du har chancen for at anerkende det! Indstil din kollega til Skulderklappet fra Stiftelsesfonden for Finansforbundet i Nordea.

Det er vigtigt, at vi husker at anerkende hinanden – også i en travl hverdag – for det er rart at blive værdsat i det daglige. Nogle gange kan man savne en anledning. Her håber vi, at Skulderklappet kan betyde, at du sætter ord på, hvorfor din kollega er noget helt særligt.

I skal være mindst to kolleger, som står bag indstillingen, men I må som altid gerne være mange flere (f.eks. et team).

Kom med din nominer senest 15. oktober

Klik her for at indstille din kollega – vi skal have din indstilling senest fredag 15. oktober 2020!

Indstillingsformularen er på både dansk og engelsk (vælg sprog på første side i formularen).

Rammerne er vide, så fortæl os, hvorfor netop din kollega fortjener at blive blandt de seks medlemmer, som modtager et kontakt skulderklap på 5.000 kr.

Vi uddeler i alt seks Skulderklap. Hver vinder vil modtage et legat på 5.000 kroner.

30. november offentliggør vi navnene på de seks medlemmer, der har vundet.

Alle indstillede kandidater bliver fejret med morgenmad i deres afdeling – også selvom de ikke skulle være blandt de 6 modtagere af legatet.

12. januar 2022 overrækker Finansforbundet i Nordeas bestyrelse legaterne til de seks vindere.

Kun kolleger, der er medlem af Finansforbundet i Nordea kommer i betragtning til Skulderklap-priserne.

Normalt fejres Skulderklap-vinderne fysisk. Pandemien betød, at vinderne i januar 2021 blev fejret virtuelt. Endnu engang tillykke!

Ekstra glad og rørt

Armin Balic fra Vesterport Service var én af de seks kolleger, som modtog Skulderklappet i januar 2021. Til Finansforbundet i Nordeas medlemsblad fortalte han, at han blev ekstra glad og rørt over at være blandt årets modtagere:

”Jeg har været i Nordea i snart ti år og set mange andre kolleger modtage prisen. Jeg har glædet mig på deres vegne og tænkt, at der skulle noget mere til end det, jeg bidrager med. Desuden plejer jeg aldrig at vinde i noget som helst, ikke engang, når jeg spiller UNO med min datter”.

Læs hele artiklen her.

Seneste nyt