Menu luk

Brug vores medlemstilbud

Som medlem kan du fx leje en af vores billige ferieboliger eller få rabat hos gaveshoppen Borg & Bigum. Du får også adgang til en god tandlægeforsikring og gratis efteruddannelse.

Video med dine medlemsfordele

Se formand for Finansforbundet i Danske Bank, Kirsten Ebbe Brich, på slap line i denne video, når hun fortæller om dine medlemsfordele som ansat i Danske Bank. Spoiler: Du møder både løver og guirlander undervejs. (The video has English subtitles)

Lej billige ferieboliger

Er du medlem af Finansforbundet i Danske Bank, har du mulighed for at leje 11 forskellige ferieboliger rundt omkring i Europa til en fordelagtig medlemspris.

Er du til sommer og sol i Cannes, drømmer du om en ferie på en skibakke i Østrig, eller er du mere til en dansk sommer ved Vesterhavet? Finansforbundet i Danske Bank udlejer ferieboliger, der passer til enhver smag.

Som medlem har du mulighed for at booke vores ferieboliger – helt uden at skulle tænke på beskatning eller andre ubehagelige overraskelser.

På vores bookingportal kan du læse mere om de enkelte ferieboliger og booke den feriebolig, du ønsker. Bemærk at du skal oprette dig som bruger med dine personlige oplysninger samt dit B-nummer for at kunne booke.​

Opretter du en profil, får du automatisk en mail, når det er muligt at booke ferieboliger. 

Besøg vores bookingportal og opret en profil 

Få rabat hos gaveshoppen Borg & Bigum

Finansforbundet i Danske Bank har indgået en rabataftale med onlinegaveshoppen Borg & Bigum.

Borg & Bigum tilbyder et udvalg af eksklusive produkter til køkkenet, til boligen, til rejsen eller til fritiden og lidt selvforkælelse – alle til meget fordelagtige priser.

Shoppen har åbent året rundt, og Borg & Bigum udvikler løbende varesortimentet.

Besøg Borg & Bigums gaveshop og se, hvad de kan tilbyde dig.

Finansforbundets øvrige kontante fordele

Finansforbundet tilbyder en række andre kontante fordele.

Få overblikket her